Най-безсмислените татуировки

icon
Sofialive.bg

Със сигурност доста от вас в един или друг момент са искали да имат татуировка, а някои пък отдавна са се възползвали от красотата на това изкуство, но искат да добавят към колекцията си още една.
Всеки е строго индивидуален и на базата на своите предпочитания, личност и идеи избира своите татуировки. Има обаче някои, които по-добре да не си правите, иначе рискувате да изглеждате смешно и нелепо.

Ето и няколко от тях:

1. Имена на гаджета
Колко от вас ще се оженят за ученическата си любов или за някого, с когото имат мимолетни отношения, започнали след запознанство в бар? Нека бъдем честни. Никога не знаем какво ще ни поднесе животът и с кого ще ни срещне и раздели. Имена на гаджета и "любови" е излишно и глупаво да се татуират, освен ако не става дума за временен татус. Спомнете си за татиуровката на Джони Деп, направена в далечните времена, когато се разви романсът му с Уинона Райдър...

2.Цели цитати от книги
Ако сте почитател на някой цитат от книга, е прекалено да си го татуирате завинаги, защото в един момент може вече да не значи за вас толкова много и вие самите да промените философията си за живота. В случай,че ви е вдъхновил някой красив цитат, когато сте били на 20, то на 40 вече ще мислите по съвсем друг начин и написаното е вероятно да ви се стори несериозно или неподходящо.

3. Картинка без никаква сантиментална стойност
Да решите да си татуирате просто нещо, защото е модерно или интересно, не е особено мъдра постъпка. Всяка една татуировка трябва да има някакво значение за вас и нейният символ да притежава истинска причина да стои на тялото ви. Безцелните татуировки с комерсиална популярност няма да изразят вас, а по-скоро ще изглеждат като обикновен кич, който след няколко години ще искате да премахнете.

4.Всякакви татуировки, свързани с човек или събитие от миналото
Ако още обичате някого, който си е тръгнал от вас, е грешка да си татуирате каквото и да е, което ще ви напомня за него - дати, думи, инициали и т.н. По този начин подсъзнателно ще се връщате в миналото и ще се чувствате нещастни заради личности и спомени, които никога няма да се върнат. Глупаво е да поддържате тъгата и личната си драма цял живот.

5. Символ, с чието значение не сте наясно
Доста фенове на татусите успяват да бъдат грабнати от интересни рунически съчетания, пентакли, древни египетски или келтски символи и какви ли не други нестандартни образи и шрифтове. Добре е да сте наясно с тяхното значение, преди да ги направите своя татуировка, защото понякога може да има негативни последици за вас. Колкото и да е примамлив
някой рядък старинен символ, ако има лошо значение, изберете друг и не експериментирайте лекомислено.

A тук можеш да видиш как бързо да пребориш вирусите

Редовната порция смях, но от онзи, нашия