Феновете са бесни на Аксения от "Фермата"

icon
Sofialive.bg
Източник: Фермата

Феновете на предаването "Фермата" са гневни на участничката Аксения от отбор "Нови надежди". Държи се безотговорно към животните, което се забелязва от другите във фермата и от зрителите и ги дразни много.

В един от предишните епизоди Аксения необезпокоявано легна без да е издоила напълно кравата, за която отговаря като ратай, а това може да доведе до здравословни проблеми за животното.

Преди това тя отново заряза задълженията си, за да се изкъпе в язовира.

"Ох, много ме е страх", постоянно повтаря Аксения, докато се опитваше да издои кравата още първия път.

Фермерът на седмицата в отбора на "Нови надежди" - Иван, също е нервиран от поведениетото ѝ.

"Тя има още девет дена да дои най-вероятно. Не може да я издои тази крава, не знам. Сигурно към 22 часа ще трябва да ядем. Нищо не можем да правим без тя да е издоила кравата и да е нахранила кокошките", казва Иван.

"Боже, това трябва да го правя всеки ден. Всяка сутрин, всяка вечер. Цялата съм вир вода, не мога, влизам да се къпя, не мога!", повтаря красавицата от Поморие и влезе в язовира, което доведе до голям скандал с фермера на седмицата.


"Сени, какво става бе?! Не става, не можеш да се къпеш! Издои ли кравата? Не става така, не сме яли, това е абсурдно!", скара й се Иван.

Това поведение на Аксения вбеси и зрителите. Коментарите в Интернет гласят:

"Ужас!!! Това е мъчение! Не измъчвайте животното и нас зрителите, а тази я изгонете без дуел!!! То е много лесно да дразниш, но поне да можеш и нещо друго!!! Такъв кошмар не е било за 8 сезона!!!!Силна била, една крава не може да издои, побърка животното тая амеба!!!";

"Жалко за кравата. Дано не хване мастит с такава доячка!";

"Тази да хваща пътя за морето,там да си вее силикона!";

"Тая на вързано куче, хляб не може да даде";

"Голямата ѝ уста много затихна нещо? С насраната опашка на кравата в лицето ѝ е най-добре. Остана само да си замине за Поморие".