Филип Буков най-накрая проговори дали ще е вторият Ерген

icon
Sofialive.bg
Източник: Филип Буков

Първият сезон на Ергенът едва приключи и вече започнаха да се разпространяват слухове за това кой може да е вторият Ерген. Както много хора познаха, че победителка в първият сезон ще бъде Виктория Капитонова, така и сега се разпространява информацията, че вторият Ерген може да е Филип Буков.

Филип Буков е познат на зрителите от малкия екран, благодарение на сериалите „Откраднат живот“ и „Татковци“. В Instagram страницата на актьора заваляха въпроси дали той ще бъде новият ерген, а Филип реши най-накрая да отговори на най-задавания въпрос.

Написа, че не е получавал такова предложение, но отговорът му за много хора е уклончив и недостатъчен. Много дами се зарадваха на  идеята той да е наследникът на Виктор Стоянов.

Дали е така, или умишлен опит за заблуда, остава загадка. Сигурното обаче е едно: Буков не си мълчи по въпроса, че мрази златотърсачки и жени с корекции.

"Най-много ме изнервят един определен контингент от жени. Те знаят само да искат, само да мрънкат, а в замяна дават един полов орган. Ясно е, че са сключили най-древната сделка на света, но... не става така", отбеляза Филип.

Припомняме, че редом до неговото име, спекулациите наредиха и тези на турската звезда Илхан Шен, който е с българки произход, риалити звездата Петър Петров, както и поп фолк певецът Меди.