ИЗНЕНАДА! 19-годишната Сузанита забременя - Ето кой е бащата (СНИМКИ)

icon
Sofialive.bg
Източник: Instagram

Сузанита е дъщерята на известния поп-фолк певец Орхан Мурад. Тя стана известна със скандалната си песен "Луцифер и Буда", но тя не е първата й песен. Занимава се с пеене още от малка и очевидно пеенето й е в кръвта.

19-годишната дъщеря на Орхан Мурад се беше поизгубила в социалните мрежи и не беше споделяла снимки и новости от декември месец 2021 година. Оказа се, че зад това решение стои една радостна причина - преди часове певицата сподели снимки в своя Инстаграм профил, чрез които разкри, че е бременна.

От тях можем да съдим, че Сузанита вероятно е в напреднала бременност, а приятелят й Марк, който е национален шампион по хвърляне на копие, се грижи добре за нея. Немалко пъти тя е споделяла в своя Инстаграм профил, че се чувства безкрайно щастлива с него и най-накрая е намерила истинската любов.

Върху снимките, на които разкрива бременността си, пише: "Ти ме направи по-добър човек, аз ще те направя баща 🫀👼🏻 Обичам ви !". От емотиконите можем да предположим, че детенцето вероятно е момченце, а бъдещата майка изглежда повече от добре.

Любопитна подробност е, че преди около година по-голямата сестра на Сузанита също обяви, че е бременна, но за разлика от нея, тя избягва публичността.