Кои са любимите спортове, на които българинът обича да залага?

icon
Sofialive.bg
Източник: iStock/Guliver

Спортните залози стават все по-популярни в България, а много играчи вече се ориентираха към лицензираните онлайн букмейкъри, където да залагат на любимите си отбори и / или състезатели. Проучванията сочат, че футболът е най-предпочитаният спорт за залагане, но има и други, които будят интерес у клиентите в бетинг сайтовете. По-долу ще предоставим анализ на най-харесваните видове спортни залагания в България, така че да получите най-точната информация.

Футболните залози са най-известни у нас

Едва ли някой се съмнява, че именно Цар Футбол, е предпочитаният спорт от залагащите. Добрата новина е, че всички букита в интернет предлагат опции за поставяне на залози на първенства и турнири от Европа и останалия свят. Хазартните оператори са се впуснали в жестока конкуренция, и се надпреварват кой даде по-високи коефициенти, повече пазари и горещи функции за залагане.

На този етап можем да твърдим с категоричност, че футболът е най-любимият спорт за залози. Предпочитани са българското първенство – efbet Лига, Шампионска лига, Лига Европа, Висша лига на Англия, италианската Серия А, испанската Ла лига, немската Бундеслига и френската Лига 1. Естествено, има и залагащи, които насочват вниманието си към шампионати от други държави.

Залози на Бокс печелят симпатиите на играчите

Залозите на бокс също набират инерция. Те са предложени от всички лицензирани онлайн букмейкъри, така че не е трудно да бъдат намерени. Освен стандартните начини за залог, се предлага и други опции, с чиято помощ коефициентите стават още по-високи. Спокойно можем да твърдим, че боксовите залагания станаха популярни и покрай участията на нашите топ боксьори – братята Кубрат и Тервел Пулеви. Разбира се, залага се и на най-различни боксови състезания.

Боксът винаги е бил интересен за българите, като това личи от постъпленията в букмейкърските къщи, и в частност в сайтовете за залози. Бетинг компаниите от своя страна, правят всичко по силите си, за да предложат добри ставки на потребителите, както и всичко от света на бокса.

Баскетболни залагания за NBA и Евро мачове

Баскетболът също присъства в менюто на залагащите българи. Те опитват късмета си прогнозирайки мачове от NBA, както и от различните турнири и шампионати в Европа. Едва ли някой може да се усъмни, че баскетболът е в полезрението на клиентите на букмейкърите, които свидетелстват за този факт. Това е и причината баскетболните мачове да вземат трето място в поднесената класация на любимите спортове за онлайн залози от страна на българските играчи.

Тенис на корт и залози в интернет

На последно място, но не по важност, е тенисът, който се радва на големи залагания. Играчите правят своите прогнози за популярните турнири, сред които тези на Уимбълдън, ЮС Оупън, Аустрелиън Оупън, Чалънджър и така нататък. Клиентите в букмейкърските сайтове могат да залагат на мъжки тенис, женски тенис и мачове по двойки. И тук има немалко маркети, на които да се постави залог. По този начин поставяме тенисът сред предпочитаните спортове от българите.

Кои букмейкъри предлагат залози на тези спортове?


По-горе вече написахме, но ще се повторим, че всички лицензирани онлайн букмейкъри, ще Ви предложат споменатите в статията спортове. Вие можете да изпробвате късмета си залагайки в сайтовете на Efbet, Palms Bet, Winbet, Bet365 и Bwin, където ще намерите добри коефициенти, различни начини за разплащания, перфектна поддръжка и голямо разнообразие от функции. С надеждата, че публикацията е била полезна за Вас, се разделяме пожелавайки Ви много късмет!