Коя е жената, която успя да разплаче Виктор Стоянов от "Ергенът"? (ВИДЕО)

icon
Sofialive.bg
Източник: bTV

Както е известно, Виктор Стоянов е ергенът, за чието сърце се бореха 22 дами. Няколко от тях вече изгубиха шанса си да бъдат с него и пътищата им се разминаха, но състезанието помежду им продължава.

Целият живот на Виктор е свързан със спорта. Завършва спортно училище и продължава образованието си в НСА, а едва 16-годишен става част от националния отбор по академично гребане. Има множество титли, бил е многократен републикански шампион. Голяма травма обаче за миг унищожава спортните му мечти и надежди и това остава голяма празнина в него, която се опитва да запълни чрез тренировки във фитнеса.

Този период той определя като най-трудния в живота си и в него разказва в предаването "Търси се".

В него той не скрива емоционалността си при срещата с жена, която го кара да заплаче.

Това е неговата треньорка, която разказва за Виктор и какъв е бил той като състезател, за неговия спортен хъс и романтична натура.

„Тъй като бях един от най-добрите в гребането, с много надежда, изведнъж станах никой. И беше много болезнено“, признава Виктор.

Емоционална е срещата и с майка му Росица, а най-голямата изненада за него е появата на баща му Стоян, който дълго време живее в чужбина и никога не е говорил публично за сина си. Родителите на Ергенът са разведени, което по думи на Виктор, е оставило голям белег в живота му.


„Вярвах, че всичко е наред в семейството ми и разводът беше истински шок за мен, чувствах се измамен“, споделя той пред Маги и Нели.

“Виктор винаги е бил добро момче. Когато съм в България винаги сме заедно”, казва баща му.

Виктор признава, че баща му е най-големият пример в живота му и винаги му липсва. За първи път дава свобода на емоциите и сълзите си и разказва за ролята на баща си и братята му в живота си.