Луиза Григорова разкри истината за красотата онлайн

icon
Sofialive.bg
Източник: Instagram

Луиза Григорова предизвика огромна реакция в инстаграм, след като показа две свои снимки-с филтър, с който изглежда като типична силиконка и натурална, дори без грим.

Актрисата, която безспорно е една от най-красивите у нас, призова всички жени да спрат да се самоизяждат, че не са достатъчно слаби и съвършени. Тя напомни, че перфектният външен вид, който масово виждаме в социалните мрежи, се дължи на филтъри, които правят косите да са по-гъсти, носът-по къс и чип и така нататък и така нататък. Думите й предизвика буря от одобрение и подкрепа от жени на всякаква възраст.

"Като майка на 12 годишна дъщеря ти поднасям своите най-искрени благодарности за този пост. Нека това се превърне в кауза, за да спасим себе си и децата си", пише последователка на Луиза. "Дано всички жени, които ползват филтри и карат себе си и останалите около тях да живеят в измислено абсурден свят, се осъзнаят", пожелава друга. А ето и целия пост на актрисата:

"Познавате ли това момиче? О, да! Тя е непрекъснато на екрана ви. Тя се вози в скъпи коли, има всичките Шанели, почива на Бали, яде паста и пие вино. Тя изглежда перфектно! Тя е тази, която ви кара да се чувствате несъвършени, дебели, бедни и с със скучен живот. САМО ЧЕ, мили дами и господа, ТЯ не е истинска. Сега плъзнете наляво и вижте :) Това съм аз, без грим и филтър, на 33 години. Никак не е тъпото “перфектна”, но е АЗ и е истинско, а по-красиво от истинското в този пластмасов свят, няма! Призовавам ви, махнете от “приятели” всички, които ви карат да се чувствате не достатъчно красиви, добри, щастливи, защото те не съществуват. Те живеят много по нещастен живот, опитвайки се да убедят всички и най-вече себе си, че са върха, но когато се погледнат сутрин в огледалото без грим, мигли, екстеншън и филтър, те си знаят истината. Обичайте се! Всички сте красиви".