Голяма драма между Андреа и Кубрат Пулев (СНИМКИ)

icon
Sofialive.bg
Източник: интернет

Вече ви съобщихме, че на 2 февруари в болница "Шейново" проплака второто дете на Кубрат Пулев – Спартак. В края на миналата година пък спортистът се похвали, че е станал баща на дъщеря, Христина. Мнозина се питат коя е мистериозната майка на децата му и какво се случва с дългогодишната му любов Андреа.

По всичко личи, че се заформя любовен триъгълник. Снощи Андреа качи клип в youtube канала си, озаглавен „Розали Петрова, майката на децата на Кубрат“, но вярна на стила си, бързо изтри компрометиращото видео. В записа Андреа публикува документ за покупко-продажба на името на Кобрата и Розали. В края на миналата година двамата са си купили етаж от къща, където са възнамерявали да живеят.

„Много ми е интересно, докато 5 години ми живееше в къщата, а купуваше имоти с любовницата си, бащата на това момиче знаеше ли, бе“, избухна Андреа под поста със скандалните документи.

Очевидно много хора обвиняват Андреа, че не може да продължи напред и ревнува Кубрат. За да докаже своята правота, певицата качи на стори в Instagram снимка от рождения си ден тази година, озаглавена „За да не пишете пак луда“. На нея ясно се вижда, че Кобрата е уважил празника на бившата си любима на 23-ти януари, само десетина дни преди да се роди второто му дете.