Михаил Билалов показа любимата си жена: Тя управлява сърцето ми 19 години (СНИМКИ)

icon
Sofialive.bg
Източник: Нова телевизия

Актьорът Михаил Билалов често ни радва от малките и големите екрани с различните си актьорски превъплъщения или с воденето на "Стани богат".

Тези дни той впери погледите в себе си, като качи интересна снимка в своя Инстаграм, на която показа коя жена владее сърцето му. На нея се вижда как той прекарва своята заслужена почивка в компанията на по-малката си дъщеря – Олга .

„Кралицата, която управлява сърцето ми вече 19 години“, пише той над снимката.

Двамата често пътуват, а в момента се радват на красивите Родопи. 

Пет дни с Олга – льо сървайвър за напреднали“, пише той над снимките.

Двамата прекарват невероятно време заедно и го запълват с активности като палене на огън и разходки и опознаване на родната природа.

„Романтика“, „Красота“, „Прекрасни хора на прекрасно място“, „Страхотно“, „Разкош“, „Вдъхновение и истинско…“, „Тишина и релакс“, „Страхотен пример и най-вече най-добрата почивка за човека“, гласят част от коментарите под публикацията му.


Напомняме, че Михаил Билалов има и по-голяма дъщеря – Данае-Анна. И двете му дъщери са от бившата му японска половинка. Трите дами живеят във френската столица Париж, където и актьорът е прекарал дълги години преди да се завърне в България. В момента той има нова любов – в лицето на Ваня Николова, която е сценарист и двамата се залюбват покрай няколкото проекта, в които и двамата участват – „Под прикритие“, „Връзки“, „Голата истина за група Жигули“ и др.