Няма да повярвате какво е изпила участничка в "Игри на волята" (СНИМКИ)

icon
Sofialive.bg
Източник: Игри на волята

Новият четвърти сезон на "Игри на волята" започна още вчера с разделяне на участниците на три отбора. Преобладават жените - особено в екипа на "Безстрашните", където са пет жени и 2 мъже.

Другите два отбора са "Супергерои" и "Непобедимите", където има участник висок цели 215 см.

Една от участничките обаче изключително много учуди зрителите, като сподели нещо, което малко хора биха приели за нормално. Призна, че два пъти си е направила шейк не от вкусни плодове или протеин, а нещо много необичайно.

След раждането на двамата ѝ синове е изяла и изпила плацентата. Собственият ѝ мъж я е направил шейк, който тя е изпила с удоволствие.

А сред коментарите виждаме следното:

"Не си ли е прегризала пъпната връв сама, не я признавам."

"Ако роди още 2 деца, ще преяде с плацента."


"Дано да изтрае по дълго в играта. Интересен участник е..Много ми хареса."

"Хубавичка, да беше премълчала какви шейкове пие."

"Вели, на първо място, е страхотен човек, супер всеотдайна. А, на второ място, е супер забавна. Не очаквах да я видя днес сред участниците, но бях забравила колко луда може да е."

Повечето хора споделят, че тя гладна на реката няма да остане заради качествата, които притежава като борбеност, инат и силна воля. Все качества, които един добър участник в "Игри на волята" трябва да притежава.

Визитката й в шоуто звучи така: "Велислава е щастлива майка и всеки неин ден е истинско приключение вкъщи с 3 деца. Е, тя иска поне още 2. Определено е загряла за Арената на Игри на волята, като се има предвид лудото ѝ ежедневие. А сега е време да покаже на всички във формата защо самата тя ще е част от предизвикателствата в този сезон".