Рапър направи Ергенът на пух и прах - ето как му се подигра в нов хит (ВИДЕО)

icon
Sofialive.bg
Източник: bTV

Рапърът Емката направи интересна комбинация от музика и сатира. Той умело се подигра на Виктор от "Ергенът" и неговия така популярен цитат "Много мило". Виктор ползва фразата непрекъснато и вече прави впечатление, че трудно успява да измисли с коя друга да я замести. Без значение какъв комплимент получава от кандидатките за сърцето му ("Много си красив", "Обичам те", "Имаш красива усмивка", "Чувствам се добре с теб" и т.н.), Стоянов винаги отговаря с двете думички, без да предлага други варианти. 

Рапърът ги е използвал на килограм в новото си парче. И на всички им става ясно, че заглавието е препратка към най-често използвания израз от Виктор, по когото дамите в шоуто въздишат. 

Допълнителна улика към ергенът е, че освен "Много мило“ и "Много сладко“, Емката не пропуска да спомене и розите – основният символ в предаването, от който зависи дали някоя от участничките ще остане в състезанието или ще си тръгне завинаги.  

Рапърът изтъкна, че всъщност никога не е гледал "Ергенът“, но е забелязал куп коментари в социалните мрежи, които иронизират Стоянов за тези фрази. 

"Един факт за песента. Не съм гледал това "Ергенът" дори веднъж. Целият ми Фейсбук по едно време беше наспамен с него, та реших да напрая FreeStyle песен“, написа той.

Коментарите в платформата за видеосподеляне YouTube споделят неговия ироничен ентусиазъм. 

"Много мила песен“ и "Много сладка песен“, издават симпатиите си към идеята му слушателите.