Сгодена ли е Виктория от "Ергенът"? Тя издаде истината (СНИМКА)

icon
Sofialive.bg
Източник: Виктория Капитонова

Една от най-провокативните участнички в "Ергенът" - инфлуенсърката Виктория, се похвали с пръстен. Заснела е бижуто по време на почивка. Тя е прекарала няколко дни в Дубай - място, където не само тя, а много от претендетките за сърцето на Виктор обичат да ходят.

Заради работата си на инфлуенсър тя редовно е на различни пътешествия и е обиколила много държави. А колекцията й от снимки от екзотични дестинации в Инстаграм е забележителна. Виктория, както в предаването, така и в живота, предпочита високия стандарт и лукса. Това й навлече немалко критики, след като публично обяви в риалити формата, че най-голямата й мечта в момента е да получи скъп часовник. И други скъпи неща.

Ето и снимката, която Виктория публикува в Инстаграм. 

 

Тя се похвали, че пръстените не са един, а два. Тя публикува фотоса във връзка с въпрос от феновете си дали е сгодена. Оказа се, че бижутата не са годежни, но това не означава, че голямото събитие е твърде далеч в бъдещето. Виктория има партньор до себе си, но все още избягва да говори за него и не издава нито името му, нито професията, нито...дали е готов да й подарява скъп часовник.