Това ли е гаджето на Мани от "Игри на волята 3"? (СНИМКИ)

icon
Sofialive.bg
Източник: Facebook

Помните ли Мани от "Игри на волята"? Срещу нея бяха много от участниците в трите племена, но накрая тя остана дори повече, отколкото някои от опонентите й. Наскоро тя участва в "Черешката на тортата", където изуми зрителите с менюто си и готварските си умения, а те точно това чакаха.

Не спечели и този формат, но отново успя да напомни за себе си. Още повече засили интереса към личността си чрез семейна снимка, на която присъства и интересен мъж, а над снимката надпис гласи "Да са ни живи и здрави рождениците". Дали това е новият ѝ приятел?

Да, това е мъжът до Мани и в социалните мрежи се пише с името Тенката. Той ѝ беше основен помощник и в "Черешката на тортата", където тя сготви пилешко месо, а в салата сложи шунка. За голяма изненада на зрителите, тя опита и от двете си ястие, въпреки твърдението си, че не обича месо. Според коментари на зрителите най-големият провал обаче не е било основното или предястието, а десертът, за чиято направа използвала готов крем на прах.

Мани не изневери на стила си и на вечерята облече провокативна рокля. Участниците се бяха подготвили за истински лукс, какъвто Мани твърди че обича - омари, стриди, тънки мезета и кристални прибори, но получиха катък и маслинова паста.