Куков от "Игри на волята" с неудобно признание (СНИМКА)

icon
Sofialive.bg
Източник: Игри на волята

Димитър Куков определено е един от най-интересните участници в четвъртия сезон на „Игри на волята".

Ландшафният архитект е тазседмичния капитан на племето на Непобедимите. В началото изобщо не започнаха добре, защото загубиха териториалната битка и бърсаха сълзите си на Дивата река, но завършиха грандиозно, като два пъти се спасиха от номинационен съвет и останаха цели.

Куков привлече вниманието към себе си в Инстаграм с интересна снимка, на която носи доста палава черна латексова маска, която асоциираме с един специален жанр филми. Наблюдателните фенове отбелязаха това, а той им отговори така: „Опалянкаа, нали честичко ме спрягат за ескорт."

Никой не разбра за какво точно става въпрос - кой го спряга и за какво точно - вероятно само той си знае. 32-годишният софиянец си изкарва прехраната с градинарство, но е и ландшафтен архитект, артист и естет.

Във визитката си Димитър загатна, че може да е малко груб с хората, докато с растенията е нежен и мил: „Не съм социопат, но ежедневно се срещам с олигофренията, която ни заобикаля. Хората са лишени от всякакъв стил и усет за външен вид. Естет съм, човек трябва да се обича. За да даваш нещо хубаво на хората, ти трябва да се чувстваш добре в кожата си“, споделя още Куков.