Ето всички участници в "Игри на волята" този сезон - Вие за кого сте? (СНИМКИ)

icon
Sofialive.bg
Източник: Игри на волята

Четвърти сезон на "Игри на волята" стартира на 3 септември, а участниците са повече от интересни. Водещите Димо Алексиев и Ралица Паскалева излизат с обещанието този сезон всичко да е по четири и да станем свидетели на невиждани битки и участници със свръхспособности.

Като гледаме състезателите, може би наистина са прави. Ето ги и тях:

Елица на 27 години - олимпийски медалист

Шампионка по борба и победител не само на Арената, но и в живота. Тя определено знае каква е цената на победата и това означава само едно - другите участници ще трябва да се пазят от нея.

Ще се срещне ли тя с половинката в живота си в "Игри на волята", който също е борец? Ще се борят ли заедно да стигнат до финала или съдбата е определила друго за влюбените? Тепърва предстои да разберем.

Генчо на 33 години - земеделец


Младият земеделец Генчо Генчев влиза в "Игри на волята" със заявката, че голямата игра и голямата победа са всичко, за което е дошъл. Той мисли, че е по-добър от всички. Ще го докаже ли?

Димитър Куков на 22 години - ландшафтен архитект

Димитър Куков обича растенията и те го обичат. Но как стоят нещата с хората? Коронната му дисциплина са словесните спаринги. Ще открие ли той достоен съперник в "Игри на волята" или по-скоро ще си намери майстора?

Мирослава на 35 години - домакиня

Мирослава е щастливо омъжена за мъжа на мечтите си и живее в истинска приказка. Тя твърди, че притежава сексапил, но не парадира с това. Кара кола последен модел, но не е кифла.

Ще докаже ли Мирослава, че в богатото момиче все още се крие Родопчанка, която е готова на всичко за семейството си и че богатите не са за подценяване?

Аспарух на 23 години - силов атлет

Аспарух е само на 23 години и твърди, че е най-силният човек, стъпвал някога на Арената в "Игри на волята". Не човек, а стомана. Ще изплаши ли останалите претенденти за голямата награда Пухи (както му казват на галено) или в "Игри на волята" са нужни още много качества за това?

Георги на 23 години - шампион по плуване

Георги е само на 21 години. Работата му в офиса го задушава толкова много, че амбициите му да покорява върхове растат непрекъснато. Следващият връх в живота му, по негови думи, се нарича "Игри на волята".

На Арената твърди, че ще засенчи Неделчо в плуването с лека ръка. Но достатъчно комплексен ли е да се справи с всичко останало?

Звезделина на 30 години - брокер на недвижими имоти

Звезделина има толкова медали, че би било трудно да ги изброим! Е, не стои въпросът така с плочките на корема ѝ - там има точно 6. Това е максимумът плочки, които може да има една жена.

Михаела на 26 години - инструктор по парашутизъм

Михаела знае как да се справи с мъжкото внимание, но най-добре от всичко може да опровергае твърдението, че е просто кифла. Тя е същинското определение за луда глава. Пистови мотори, гмуркане на дълбоко, скачане с парашут.

Може ли една жена да е конкуренция на мъжете и те да се предадат много преди тя да е започнала да се изморява?

Евгения Джаферович на 32 години - гримьор и инфлуенсър

Евгения Джаферович е майка на първо място, но освен това професионален гримьор и инфлуенсър. За нея водещи в приключението "Игри на волята" са смелостта и самочувствието да покаже, че може много. Има ли място жена на 32 и майка на две деца на Арената? Време е Евгения да ни покаже.

Ралица на 20 години - състезател по бодибилдинг

Ралица е същински учебник по анатомия и влиза със заявката, че е най-силната жена, стъпвала някога на Арената. Първото място определено я обича, но всеки знае, че "Игри на волята" не прилича на никое друго състезание.

Валери на 23 години - студент

Валери обича адреналина и е разбираемо. Кръв на победител тече във вените му. Синът на Мария Гроздева влиза в "Игри на волята" и е време да покаже на всички, че е от семейство на Олимпийски шампион! Ще успее ли той да надскочи собствените си лимити, точно както майка му го е учила?

Мирела на 21 години - танцьор

Мирела е буря от емоции и е благодарна за всичко, което ѝ се е случило. И за доброто, и за лошото. Нейното скрито оръжие е убийственият ѝ чар, с който планира да обезглави всеки, изпречил се на пътя ѝ.

Димитър Лефтеров на 28 години - музикант

Димитър Лефтеров е не само красив, но и талантлив. Свободен, във върхова форма, готов за победи, и най-вече готов за Арената! Лефтеров не се страхува нито от глада, нито от студа. А има ли нещо, от което може да се изплаши? Предстои да разберем.

Илина на 30 години - мениджър в ИТ компания

Илина е отличничка в живота, а сега е време да докаже, че е такава и на Арената. Впуска се със сърце и душа в приключението, което ще е всичко друго, но не и като в офис.

Касим на 21 години - Тик Ток звезда

Спецът на пъзелите, както се нарича той, има своята суперсила. С острият си като бръснач ум смята да победи и най-силните физически играчи в този сезон на "Игри на волята".

Касим влиза с ясна стратегия, но дали ще успее да я изпълни?

Александра Фейгин на 19 години - шампион по фигурно пързаляне

Тя знае какво е дадеш всичко, за да стигнеш до върха. Спортът я е направил силното момиче, което виждаме на екрана днес. Въпреки трудностите, които среща в житейския си път, Александра се е научила да благодари за хубавите моменти. Време е да тя да покаже своята сила на Арената и да накара баща си да е истински горд!

Велислава на 29 години - домакиня

Велислава е щастлива майка и всеки неин ден е истинско приключение вкъщи с 3 деца. Е, тя иска поне още 2. Определено е загряла за Арената на Игри на волята, като се има предвид лудото ѝ ежедневие.

Илиян на 20 години - модел

Илиян е типичният българин кариерист, който само на 20 се вихри и на модния подиум, и в университет със специалност Право.

Цветан на 34 години - финансов брокер

Цветан е висок цели 215 см. Този гигант е най-високият човек, стъпвал някога на Арената! От горе нещата се виждат доста по-добре според него. Дали е така, предстои да разберем съвсем скоро!

Мани на 25 години - физиотерапевт

Мани, новият модел Мани, влиза в Игри на волята. Стояла е със смъртта в една стая доста време. И вместо да потъне на дъното, тя се стяга и изплува право на върха. Любовта ѝ към спорта я праща първо на върха в бодибилдинга, а след това и на Арената на "Игри на волята"!

Гого на 25 години - шампион по калистетика

Гого, на 25, е хиперактивен, свръх атлет, истинска машина в спорта. Не го свърта на едно място, защото няма търпение да излезе на Арената и да се докосне до победата.

Ники Чакалов на 26 години - учител

Възпитател по физическо възпитание и влюбен в Игри на волята. Гори за победата и по негови думи влиза ужасно подготвен.

Елина на 30 години - кросфит треньор

Елина е кросфитърка, която може да вдигне собственото си тегло 3 пъти и това е едно от малкото неща, с които ще ни впечатли. Жената до Борис от сезон 3 влиза в Игри на волята сезон 4!

Иван на 29 години - софтуерен инженер

Иван е истински покер играч - знае как да печели и знае как да губи! Дали ще успее да блъфира, да прочете останалите участници и влизайки ол ин за голямата победа, да я грабне под носа на останалите?

Филип на 29 години - електроинженер

Филип, инженерчето, вярва, че е истински боец! Той влиза във войната за голямата награда и вярва, че ще спре тока на всички останали на Арената.

Виктория на 32 години - състезател по волейбол

Виктория, по прякор Пушката, влиза със заявката да обстреля всеки, който се изпречи на пътя ѝ! Тя тръгва по пътя към победата, готова да гази и да мачка!

Иван Гайтанов на 20 години - студент

Иван Гайтанов като че ли е роден в грешната епоха. Тихата сила Гайтанов предпочита разходките сред природата пред шумните барове и дискотеки.

Веселина на 42 години - художник

На 42 като на 18! Тя има безброй силни страни. Ако някой ѝ се опре, плажната ивица ще му се стори тясна.

Алекса на 25 години - шампион по борба

Алекса, любимият на Елица, който е истинска машина в залата. Той идва в Игри на волята, а ние му обещаваме, че това, което ще преживее тук, няма да е по-малко вълнуващо от Европейско първенство. Конкуренцията е огромна, а пътят към финала трънлив.

Зорница на 21 години - студент в НСА

Зорница е състезател по Модерен петобой! Тя е истински боец и живее за победата. Вярва, че е по-добра от всички и "Игри на волята" е мястото да го докаже.