Кои са най-новите попълнения в "Игри на волята" от тази вечер насам? (ВИДЕО)

icon
Sofialive.bg
Източник: Игри на волята

Арената на "Игри на волята" сезон 8 тази вечер поздрави с "добре дошли" нови 9-ма състезатели, които бяха просто резерви, но с нагласата, че ще се впуснат в надпреварата още в самото начало. Ентусиазмът им бързо беше разрушен от новината на Ралица и Димо, че те са просто резерви засега и трябва да докажат, че са достойни за "Игри на волята" и си извоюват мястото в тежка битка за оцеляване. Само най-добрите трима, доказали се на Арената, станаха част от племената на Непобедимите, Безстрашните и Супергероите.

На Супергероите изобщо не им беше лесно - трябваше да прекарат цяла нощ на студ и глад на пустия плаж. Сутрешната загрявка се оказа задължителна, за да подобри тонуса на племето, а Гого се превърна в негов мотиватор и треньор. Сутринта не беше по-лека и за Непобедимите, за които последните часове са оказаха безсънни. Нощта на дивия плаж не е била проблем единствено за Безстрашните, които нощуваха в голяма палатка със сити стомаси от богатата трапеза предишната вечер. На сутринта пък ги очакваше топла и ароматна закуска.

Племето на Резервите събра разнообразни състезатели, обединени от волята и ентусиазма да влязат в голямата игра. Част от него са учителят по физическо възпитание и спорт Чакалов, кросфит треньорката Елина, състезателката по волейбол Виктория, както и студентите Зорница и Гайтанов. Към тях се присъединиха още художничката Веселина, софтуерният инженер Иван и електроинженерът Филип. Част от племето на Резервите се оказа и шампионът по борба Алекса, който трябваше да докаже качествата си на Арената, за да се събере отново със своята любима Елица от Непобедимите под един покрив, в едно племе или поне на една арена.

След изключително оспорвана битка с непредсказуеми обрати, победата грабна Филип, следван от Виктория, а последното трето свободно място в титулярните племена извоюва Зорница. Алекса се сбогува с Елица, завършвайки битката на крачка от първите три места. Елица го прие прекалено емоционално и в продължение на поне половин час не спираше да рони огромни сълзи по любимия си.

Предимство да избират първи своето последно попълнение, заради вчерашната си победа, имаха Безстрашните. Племето на Амазонките избра да засили мъжкото присъствие в отбора си с Филип. Непобедимите решиха, че Зорница е подходящият последен играч за тях, а към племето на Супергероите се присъедини Виктория.

Четвъртият сезон на “Игри на волята: България” промени своя ход с неочакван обрат. Никое от другите племена не подозира, че останалите състезатели от Резервите все още са в играта. Те ще се борят с глад, със студ, с болка и със самите себе си. Обиталището не предлага нито заслон, нито огън. Тежките условия са цената, която трябва да платят, за да влязат в голямата игра и да се борят за голямата награда от 100 000 лв. Всяка седмица победителят в битката на Резервите ще заема мястото на отпадналия от другите три племена, а тежък племенен съвет ще изпраща състезателите от Резервите у дома.

Как е преминала първата нощ на Резервите в Обиталището? Дали се сработват племената с новите си попълнения? Какви тежки битки и неочаквани обрати ще подготви предаването за зрителите и участниците, ще разберем утре вечер в „Игри на волята: България“ от 20:00 по NOVA.