Милена от "Игри на волята" трети сезон обясни дали предаването е нагласено (СНИМКИ)

icon
Sofialive.bg
Източник: Instagram

Милена определено е една от най-симпатичните и най-коментираните участнички от трети сезон на "Игри на волята". Немалко пъти тя доказа на зрителите и на участниците във формата, че не бива да я подценяват, защото тя даваше всичко от себе си на Арената и много пъти печелеше и побеждаваше наистина силни играчи.

Тя не прекъсва изявите си в социалните мрежи и телевизионни реклами, където я виждаме в различни превъплъщения. Тя често демонстрира сексапила си с различни провокативни снимки в Инстаграм, а през последните дни се наслаждаваме на снимки с нейния любим от екзотични дестинации.

Най-интересното е, че наскоро тя реши да отговори на въпроси на своите последователи в Инстаграм, като един от тях бе свързан с това дали "Игри на волята" е нагласено предаване. Нейният отговор изуми всички, защото едва ли сме го очаквали от играч, който стигна почти до полуфинал.

Тя отговори следното: "Повече е до късмет, но мисля, че е 50% на 50%", с което изказване остави последователите си с пръст в уста да се чудят коя битка според нея е била нагласена и коя не и кое я е накарало да мисли така.