Венета от "Ергенът" съжалява много - Ето какво си причини

icon
Sofialive.bg
Източник: btv

Венета от "Ергенът" обича да привлича общественото внимание и често сама го провокира чрез изказвания или поведение. Наскоро пак даде израз на иронични коментари по свой адрес, като причината и този път беше самата тя. Както се казва в такива случаи - кой, каквото сам си направи, никой не може да му го направи.

Позволила си е да причини безумие със себе си и страшно много съжалява за направеното. За тази ситуация в живота си сподели наскоро в социалните мрежи самата Венета. И без притеснение от евентуалните реакции добави, че си е направила "страшна беля".

Ситуацията е свързана с желанието ѝ бързо да натрупа желания тен за лятото, но вместо с обикновени процедури, тя направила следното:

"Бясна съм на себе си, разочарована съм от себе си", споделя тя и разказва случката, за да предпази и други от нейната грешка. 

Венета решила, че иска да се види по-бързо с тен и се доверила на своя приятелка да си бие инжекции за целта. Била си две инжекции и се видяла със завиден тен, но също така и с петна, лишеи и пъпки по цялото тяло. И не само това. Проблемът се оказал далеч по-сериозен.

Лекарите, при които отишла след това за спасение от безумието, също били изключително изумени от тази "нова мода".