Вижте Евгени Минчев като абитуриент (СНИМКА)

icon
Sofialive.bg
Източник: Evgeni Minchev PR

Евгени Минчев винаги е бил актуален и никога не се е притеснявал да говори за себе си, както и за любопитни случки от живота му. Броени дни преди да навърши 60 години, Минчев се оказа в синхрон с вълненията около абитуриентските балове, които се случват през месец май, и публикува своя снимка от завършването си.

Ето какво написа светският лъв към публикацията си, в която освен снимка, на която е издокаран за абитуриентския си бал, е сложил и съвременна своя визия: "И аз съм бил абитуриент, макар и не съвсем. Кувертът струваше 5 лева в онези времена, но майка ми плати само за напитка и аз не седнах на вечеря, като останалите. Задоволих се на бара с един алтай. Тогава това си беше българската кока кола. Парите стигнаха и за снимка - ето я снимката.

Снимка: Evgeni Minchev PR/Facebook

След няколко дни навършвам 60 години, но не оставам само със спомените- създавам си нови всяка секунда. Благодаря ти, Живот."

И аз съм бил абитуриент, макар и не съвсем. Кувертът струваше 5 лева в онези времена, но майка ми плати само за напитка...

Posted by Evgeni Minchev PR on Saturday, May 20, 2023