Хобо България с най-ново поколение скутери на пазара

icon
Sofialive.bg
Източник: Hobo.bg

Хобо е първият български стартъп, който предлага алтернативна форма на транспорт – електрически тротинетки под наем. По случай техният рожден ден, който е на 22 септември, стартират месеца с нова апликация и 200 нови скутера, които са по-сигурни, по-стабилни и по-екологични.

Новите тротинетки са последен писък на модата, които разполагат с още повече удобства за придвижване в градската среда. Tе са пригодени за движение и върху паветата в центъра на София, тъй като техните гуми са цели 12 инча. Хидравличното окачване допринася за по-голям комфорт по време на самото пътуване, а сменяемата батерия дава възможност да се спестят още повече въглеродни емисии и енергия. Осигурени са специални поставки, на които каращите могат едновременно да проследят своят маршрут и да зареждат своите мобилни устройства безжично.

Новата апликация, от своя страна, е значително подобрена от към функциониране, добавени са нови възможности, които улесняват потребителите при използването на услугата. Създадохме специални пакети за различен вид клиенти, с които да направим редовното използване на услугата по-икономично и удобно.

Септември месец ще е наситен със събития за нашата компания. Можете да ние откриете на „Дни на мобилността“, организиран от Зелена София. Ще се включим и в KvARTal Festival vol.5, като ще дадем възможност на посетителите за по-удобно и бързо обхождане на различните локации позиционирани на фестивала.