Зрители скочиха срещу Веселина от "Игри на волята" - ето защо (СНИМКИ)

icon
Sofialive.bg
Източник: Игри на волята

Веселина Ефремова от сезон четири на  "Игри на волята" може би в момента е един от най-коментирани участници. Седмица след старта на предаването, тя понася сериозни критики от зрители на риалити шоуто.

Тя е най-възрастната участничка в този сезон. В същото време не се определя като спортна натура, а по-скоро като човек на изкуството. За краткото си време вътре обаче тя успя много възмутителни коментари. Причината е поведението й. Някои от участниците вече открито й се изнервят, което пък автоматично я превръща в лесна мишена за номинации.

В последните епизоди Веселина произнесе доста интересни реплики, които не останаха незабелязани в социалните мрежи. "Чувствам се като умиращия лебед", отсече Веселина и моментално предизвика вниманието в мрежата и беше повод за създаване на мемета и колажи с нея.

"Това Мани в костюм ли е?", "Много претенции и постоянни оплаквания, не знам какво друго да кажа за Веселина", "След като нищо не ú изнася, не знам защо изобщо се е записала в такъв формат", гласят малка част от коментарите в Инстаграм по неин адрес.

Художничката от София обаче, поне засега не дава вид да се впечатлява от коментари по свой адрес. Дори се е амбицирала да дразни още повече съотборниците, които я критикуват.

"Изглеждайте като мен, дръжте се като мен. Чувствам се като 19-годишна", категорична е тя във визитката си за шоуто.