Друго си е на високо

icon
Sofialive.bg

Сезонът на open air фестивалите настъпва с гръм и трясък. Вече ти обявихме някои от любопитните събития, които предстоят това лято, но днес отново имаме вълнуваща новина. Ако си падаш по магичната атмосфера на Родопите, яка електронна музика и нови срещи с абсолютно всякакви хора от цял свят, то със сигурност си наясно що е то Meadows in the Mountains.

Meadows in the Mountains image

Петото издание на популярния далеч извън България фестивал ще се проведе на 12, 13 и 14 юни буквално насред планината. Мястото, както обикновено, е село Полковник Серафимово, а звукът ще се носи от 850 м. надморска височина. Различното тази година е първо - разбира се - новият line up, а също и фактът, че ще изпратим към феста двама свежари напълно безплатно.

За да спечелиш двойната покана, отговори като коментар под този Facebook пост или на някои от останалите в страницата на Sofia Live, на въпроса как е било предишното име на село Полковник Серафимово, кръстено на популярен розоцветен плод? Имаш точно седем дни да гласуваш, а след това стискаме палци да чуем точно твоето име в сутрешното радиопредаване 180 минути София.

Фотография James Sainty / Meadows in the Mountains 2012