Безработната Габриел влиза в Dancing Stars, финансовият министър не чул призива й “Асене, върни малко!”

icon
Sofialive.bg
Източник: БГНЕС

Мария Габриел, която напусна добре платен пост в Брюксел, за да изпълнява заръките на оракула от Банкя, скоро ще остане без работа, следователно и без ваучери за пазаруване в супера.

Нашият кореспондент по въпросите на ТРЗ (това е старото, класическо име на днешното HR, чете се те-ре-зе) научи, че дамата с чуждоземна фамилия ще бъде трудоустроена в шоуто Dancing Stars. Тъй като е леко вдървена и не може да танцува, Габриел ще работи в журито. А там не е като да няма хора със странни имена - Франциска, Томаш…

Работата в журито е приятна и няма да затрудни брюкселското острие на партията. Ще трябва да вдига табелки с числа, а за да не стане грешка, специалист по танци ще й подсказва в слушалката каква оценка да даде. Истината е, че през последните седмици Габриел работи нещо подобно, но в слушалката й говори човек, който използва изрази като “проста кърджалийска п…” и “ще ги… с 200”.

Още: “Барби - Деси” и “Опенхаймер - АЕЦ Белене” - как щяха да изглеждат блокбастърите, ако бяха български

Мария Габриел е предложила да внесе щипка съспенс в шоуто и да влезе с папка с имената на победителите, но от предаването й казали, че тези циркове се правят само в президентството.

Нашият кореспондент научи и защо преговорите за ново правителство са се провалили. Проблемът е, че през последните три дни разговорите между сърдитите страни са се водили по телефона. Мобилните оператори обаче увеличиха цената на разговорите и това е довело до бърз колапс на пазарлъците.

Голяма пречка е било и твърдоглавието на харвардския възпитаник Асен Василев, който не чул призива на Габриел за смекчаване на позициите “Асене, върни малко”, изпълнил с умиление вожда от Банкя, който много обича футбол и спортни тв предавания.


Така че засега единствената утеха за изтерзания българския народ си остава историческата победа на футболния ни отбор срещу могъщия тим на Танзания.

Още: Пеевски влиза в “Ергенът”, прави ротация с Алек

 

Автор: Дон Базилио

“Възраждане” - Варна поема към Гърция, за да освободи Ергена от опашката с жени

Ще снимат “Под прикритие” в клуба на Нотариуса за по-голяма автентичност

Радев и Пеевски се изправят в ММА двубой в зала Арена София на 8 март

Илън Мъск купи “Школо”, за да избира от базата данни имена за бъдещите си деца

Новият датски крал абдикира и отстъпи трона на Деси Атанасова

Новогодишната реч на Радев ще е на руски, Волгин ще свири на балалайка

Най-големите издънки на 2023 г. - част 2

Боби Михайлов се застъпи за МОЧА: Взимам бронзовите фигури в БФС, ще подсилят екипа ми