Махат машинното гласуване заради бременни жени и кошути

icon
Sofialive.bg
Източник: БГНЕС

На предстоящите избори няма да има машинно гласуване - това реши със своята премъдрост новото правителство на България. Новината обяви лично Бойко Борисов, който на добра воля е поел функциите на говорител на кабинета, тъй като Димитър Главчев среща трудности при четенето на подадените му в папка текстове.

“Аз съм голям фен на машинното гласуване, така както съм фен на “Реал” Мадрид, но се оказа, че машините влияят негативно на бременните, а здравето на жените е по-важно от всичко” - каза пред репортерки галантният кавалер Борисов.

Машините за гласуване излъчвали отрицателна енергия, която е вредна за бременните жени. Те излъчвали и високочестотен звук, който не пречи на хората, но плаши бременните кошути, така че в малки населени места, които са близо до природата, могат да окажат негативно влияние върху животните.

Още: Безработната Габриел влиза в Dancing Stars, финансовият министър не чул призива й “Асене, върни малко!”

“Ще заключим машините за гласуване с голям катинар, пратих сега Гвоздейков да го купи. Казах му да вземе и големи гвоздеи за всеки случай, ха-ха-ха” - заяви Борисов широко усмихнат и доволен от шегичката, която е измислил.

Окрилен от смеха на репортерките, той добави, че е подарил на Гвоздейков часовник, тъй като времето до изборите е малко и трябва да се действа стегнато. Двамата дори са си направили снимка с часовника.

“Понеже Кирил, Асен, Атанасов и Христо Иванов са доста нахални, ще паркираме пред склада с машините и един БТР напреко на вратата, за да не могат да влязат вътре. Нали ги знам какви шашми правят с тия флашки” - поясни Борисов.


На финала на своя стендъп брифинг ръководителят на ГЕРБ похвали Благо Джизъса, че се грижи за раждаемостта в държавата и осигурява повече гласоподаватели.

Още: “Възраждане” - Варна поема към Гърция, за да освободи Ергена от опашката с жени

 

 

Автор: Дон Базилио

 

Още: Ще снимат “Под прикритие” в клуба на Нотариуса за по-голяма автентичност

 

Радев и Пеевски се изправят в ММА двубой в зала Арена София на 8 март

Илън Мъск купи “Школо”, за да избира от базата данни имена за бъдещите си деца

Новият датски крал абдикира и отстъпи трона на Деси Атанасова