Санкционират Ергенът по закона Страхливски

icon
Sofialive.bg
Източник: Ергенът/Facebook

Етичната комисия на американския парламент разгледа позорното поведение на Ергенът Алек в последния епизод на риалитито и реши да му наложи санкции по закона Страхливски, научи нашият кореспондент по въпросите на любовта, розите и... още нещо.

На Алек Младенов ще му бъде забранено да влиза в сайтове за запознанства, където да дава напразни надежди на отчаяни жени, като им обяснява колко са красиви, умни, деликатни и т.н. Независимо дали са млади и неопитни или малко преди климакса (по думите на майката му).

Ергенът няма да може да използва банковите си сметки, дебитни или кредитни карти, за да купува цветя, парфюми, бижута и други стоки, с които мъжете показват, че имат голямо желание да заемат хоризонтално положение в леглото с получателката на подаръците.

За пишман бизнесмена няма да е проблем да ползва кредитната си карта за покупка на джанти, течност за чистачки, хляб, сирене, туршия и други стоки от първа необходимост.

САЩ също така запорират всички профили на Алек в социалните мрежи, които са собственост на американски компании. Отнемат му се лайковете и възможността да публикува мъдри мисли за живота, Вселената и прочие.

По наша информация Ергенът се е притеснил от санкциите и вчера е поискал индивидуална романтична, пардон, консултантска среща с най-опитния мъж в републиката по тези въпроси – Пеевски.

Партийният лидер го е посъветвал да дава изявления по медиите всеки ден и да коментира всичко – от войната в Украйна, през увеличението на пенсиите, та чак до „Евровизия“ и предстоящите олимпийски игри в Париж. Другият съвет на Пеевски към Ергенът е да се срещне с посланиците на страните от ЕС в България, както самият той направи. В резиденцията на белгийския посланик било много уютно и сервирали чудесно кафе с прекрасен шоколад. Само трябвало да реши дали ще ходи сам или с майка си.


 

Автор: Дон Базилио

 

Още: Ергенът иска кака, ама мама не дава