Ергенът иска кака, ама мама не дава

icon
Sofialive.bg
Източник: Ергенът/Facebook

Този сезон на "Ергенът " ме пръсна от смях многократно, но вчера направо ме уби. Даже му простих, задето изгони най-колоритните образи твърде рано. Така де, от самото начало се чудех що за избор има тоя човек пред себе си, но постепенно взе да ми се изяснява – Алек иска кака. Само че мама не му даде. И накрая той си избра… мама.

В последните епизоди Алек си призна, че досега е имал връзки предимно с по-възрастни жени от него. Това донякъде обяснява наличието на толкова много по-възрастни от него дами в този сезон на предаването, както и очевидната му липса на интерес към по-младите такива. Не го съдя, нали, има си вкус пичът, иска кака, даже мисля, че знам коя му е любимата категория. Подсказвам – започва с "м " и завършва на "илф ".

На финала на сезона при него дойде майка му и за броени минути направи на нищо двете му последни избранички: тая е стара, тая е тука да си развива бизнеса и да става известна, не си те представям с нито една от двете, баща ти няма да одобри, не му е времето за крайни решения. В превод "Ако верно се ожениш за някоя от тия двете лели, баща ти ще ти спре кранчето ". Или по-лекото "Айде, наигра се, прибирай се сега и си хвани някоя млада ".

Още по-смешното беше как майка му обясняваше пред камерите, че ще го напердаши и сякаш нарочно го третираше като малко детенце, за да му покаже колко нелепо и детинско би било решението да избере която и да е от двете останали каки. И макар че Алек се опитваше да покаже, че е независим мъж, който не се влияе от решенията на майка си, много си личеше, че го е страх не само от нея, но и от баща му, който така и не се появи в ефир.

Накрая, очаквано (след като bTV фрапиращо изтърваха резултата от финала още на сутринта преди излъчването му) Алек не избра нито една от двете и вместо това прати Наум Шопов да бере неговия срам. Ергенът се появи на телевизор като от отвъдното, за да каже на Маги и Надежда някакви нелепи приказки за това колко са прекрасни и как е влюбен и в двете, но всичко можеше да се сумира в едно изречение: "Аз исках кака, ама мама каза, че не може ".

Затова имам предложение!

Предлагам в следващия сезон, за да се избегнат подобни нелепи финали, майката на ергена да идва още в първи епизод и да приема или отпраща кандидатките още като слизат от лимузината. "Мани я тая, виж я къв нос, баща ти като я види и ще се напие пак ". "Глей па я тая, с тия криви крака къде е тръгнала?! ". И така една по една, всички с мама инспекция, бърз разпит, проверка и готово. Така само предварително одобрените от мама кандидатки ще имат шанс за сърцето на ергена, а bTV ще има по-голям шанс за успешен финал на сезона.


 

Автор: Георги Емилов