Йонас Талин пристига в София

icon
Sofialive.bg

На 13 октомври по покана на Перно Рикар България за първи път у нас пристига изпълнителният директор на Absolut Elyx и вицепрезидент на Absolut за целия свят Йонас Талин. Той живее и работи в Ню Йорк, като отговаря за глобалния бранд мениджмънт, маркетинг и иновации на Absolut Vodka, Malibu и Kahlua.

Jonas Talinn image

Един от последните и най-значими проекти на Талин e наскоро започнатото петгодишно партньорство между Absolut Elyx и световната организация Water for People. Целта е да се осигури достъп до вода на минимум 100 000 души за следващите пет години, като размерът на осигурените ресурси се увеличава с подкрепата на клиентите. За да изпълни тази цел, Absolut Elyx осигурява 140 литра чиста вода за всяка продадена бутилка Absolut Elyx, които покриват ежедневните нужди на хора с ограничен достъп до питейна вода за 1 седмица.

Йонас Талин е известен с разнородните си интереси и активности. Може да бъде засечен както на Monaco Grand Prix, така и на филмовия фестивал в Кан или на наградите Грами. Обожава да пътува, обиколил е десетки държави по света, изкачил е връх Мон Блан във френските Алпи, запален тенисист и маратонец е. Пристига в София като лице на премиум бранда Absolut Elyx.

Галерия