Дай ни твоите топ 3 трика за ефективна самоорганизация

icon
Sofialive.bg

Ако си кликнал на тази статия, значи самоорганизацията в заглавието те е грабнала. А може би си супер добър в това да организираш себе си и времето си, успяваш да балансираш между работа, семейство и развлечения? Или пък въпросът силно те вълнува, заради необходимостта от постигане на добри резултати в тази насока.

Хората сме ефективни по различни начини, защото сме водени от различни ценности и приоритети. Често се питаме как да максимализираме своя потенциал на фона на това все по-забързано време. Далеч не сме на мнение, че има рецепта за това, но все пак.

business institute image

Личната ефективност изисква все повече фокусирано развитие на практични умения. Работилницата на нашите приятели от The Business institute - Мениджмънт инкубатор: Лична ефективност е съсредоточена върху теми като управление на приоритети и динамично планиране на личното време, извеждане на личен професионален бизнес модел, умения за убеждаване и презентиране. Подходяща е за бизнес практици, които желаят да повишат на макс резултатите от своята работа и развитие, без значение конкретната им функционална област.

Ако проявяваш интерес към участие в работилницата, включи се в играта на Sofia Live и The Business Institute! Може да спечелиш 25% стипендия от стандартната цена. Как ли? Много е просто - дай своята рецепта за топ 3 трика за ефективна самоорганизация не по-късно от 10 февруари, 23:59. Съвсем сериозно, отворени сме за предложения до полунощ. Изпрати ги на office@thebusinessinstitute.eu с тема "Топ 3 трика за ефективна самоорганизация". Посочи твоите имена, позиция и телефон за обратна връзка.

Ние обещаваме, че трима с най-оригинални отговори ще спечелят 25% стипендия за участие в тренинга Лична ефективност. На 11 февруари ще обявим тримата победители в нашия сайт. Екипът на The Business Institute ще се свърже с тях чрез мейлите, които са ни изпратили. Така че започваме обратното броене - топ 3,2,1...

Бар с джаги и билярд