Денят / Нещо ново

Фантастични актьори и къде да ги намерим

Джони Деп и Джъд Лоу се включват в идните серии на магьосническата поредица

Британският актьор Джъд Лоу и холивудският пират Джони Деп са новите попълнения във филмовата поредица Фантастични животни и къде да ги намерим. След успеха на първата част, чиято премиера беше през ноември 2016 и донесе над 800 милиона долара приходи, авторката и сценарист Джоан Роулинг разкри, че случващото се в книгите й ще обхване общо пет филма.

johnny depp image

Втората част стартира снимки през август тази година, режисьор на филма отново е Дейвид Йейтс, а ние ще прелетим в света на магьосниците през ноември 2018.

"Джъд Лоу е феноменално талантлив актьор, на чиято работа се възхищавам и нямам търпение най-сетне да снимаме заедно - споделя режисьорът. Знам, че той брилянтно ще улови всички неочаквани аспекти на Албус Дъмбълдор в тези много трудни времена от живота му.”

В предстоящия филм Дъмбълдор е все още млад преподавател в "Хогуортс", години преди да стане директор на вълшебното училище. Тъкмо тази роля ще бъде изиграна от Джъд Лоу, който от Младият Папа бързо влиза в обувките на младия магьосник.

jude law image

"Ще видите Дъмбълдор като по-млад и доста проблемен мъж", добави Роулинг.

Джони  Деп пък ще се завърне в ролята на приятеля от детството на Дъмбълдор, един от най-злите магьосници в света - Гелърт Гринделуолд.

Но това далеч не е всичко, магическата пръчка е хвърлена още в мига, когато авторката на Хари Потър и Фантастични животни и къде да ги намерим отбелязва, че по време на младостта си, Дъмбълдор се оказва влюбен в Гелърт Гринделуолд.

Двама от най-талантливите и сексапилни мъже в киното ще си партнират на голям екран, при това как!

текст Александрина Валенти

реклама

Цифром и словом

89

градуса под нулата по Целзий е най-ниската измерена температура изобщо, откакто хората мерят температури. Регистрирана е на руската антарктическа станция "Восток", разположена високо на леденото плато в центъра на континента.

виж всички

ПОДаРЪКА

Танцов пъзел Таратанци
Танцов пъзел Таратанци

Цена: 73 лв.

Поръчай играта с основни танцови стъпки на български хора оттук - http://taratanci.com/online_shop/

виж всички
реклама

Най-четени