Зоопътека на приключенеца

icon
Sofialive.bg

Празнуването на 130-тата годишнина на Зоопарка продължава с „Зоопътека на приключенеца“ – игри и загадки, свързани с животните от зоологическата градина.

Ако все още нямаш планове за уикенда или се чудиш къде да заведеш детето си да се забавлява, то зоопаркът е точното място. В него не само то, но и ти ще имаш възможността да се включиш в едно ново приключение и да се забавляваш заедно с вашето дете или пък приятели – изборът е твой.

 

Зоопътека на приключенеца“ е един прекрасен подарък за малчуганите, който ще им създаде безброй прекрасни мигове, които ще се настанят в съзнанието им за дълъг период от време. Освен това е много подходящ подарък по случай днешния празник на детето.

 

Ако поради работа или други неотложими ангажименти не успееш да зарадваш подобаващо детето си по случай неговия празник, не се притеснявай и не се чуди, а реванш му направи като го заведеш на 02.06.18 г. (Събота – УТРЕ) на приключенства в „Зоопътека на приключенията“ в Зоологическа Градина София.

 


В „Зоопътека на приключенеца“ се участва по отбори, а всеки един от тях ще получи общо 8 загадки, отговорите на които са се скрили доста умело из пътеката на зоологическата градина. В един отбор могат да се включат до 5 участника, а за да участваш в приключението е нужно само да закупиш билет за вход в Зоопарка на място.

 

Не забравяй и да донесеш своето въображение и любов към животните. Те определено ще са ти нужни и ще ти помогнат да се справиш с препятствията и успешното завършване на пътеката. А в края ѝ ще те очакват специални награди.

 

Независимо дали искаш да се забавляваш сам, с приятели или с деца, имай предвид, че зоопътеката е подходяща за всеки, който обича предизвикателствата, а за ентусиастите под 7 години се изисква придружител.

 

Е, ние от SofiaLive със сигурност ще се включим в утрешното приключение, защото обичаме животните и забавленията и се надяваме да видим и теб там! Срещата е в софийския Зоопарк, датата е 2-ри юни, а часът е 10:00.

 

От Редакторите

А тук можеш да прочетеш кои са седемте закона на живота

Японска традиция в съвременната европейска динамика