Букмейкърът Ефбет: Един успешен български проект

icon
Sofialive.bg

Букмейкърът Ефбет е вече на повече от 25 години. Това е един успешен български проект, който не просто откри своята ниша и беше пионер в страната, но и успява да привлича нови и нови почитатели всеки месец. Каква е тайната на успеха?

Компанията започна с грижа за спортните фенове от самото начало. Букмейкърът Ефбет достигна до много българи със своята инвестиция в техните любими развлечения - почти всички български градове получиха множество спортни барове и наземни казина. Това е и един от плюсовете, отбелязани от Bgbets.com за Efbet.

Фирмата продължи да се развива, докато преди 8 години не направи следващата голяма крачка – към интернет. Сайтът на Ефбет е един от най-добрите в областта, благодарение на редовните си обновления в полза на потребителите. Сайтът е удобен за навигация и предлага много възможности за широк кръг потребители.

В ерата на технологийте е много удобно да участваме в залагания през смартфони или компютри. Efbet предлага и двете възможности – с лесна платформа за сайта и удобно приложение за смарт устройства. С лиценза си, получен през 2013-та година, букмейкърът се превърна в първата родна компания, предлагаща спортни залози в интернет. Портфолиото от различни спортове е много разнообразно. В платформата може да се залага зa:

- Футбол

- Тенис

- Баскетбол


- Волейбол

- Хокей на лед

- Австралийски футбол

- Бейзбол

- Бойни спортове

- Дартс

- Футзал

- Тенис на маса

- Хандбал

- Ръгби и др.

От букмейкъра може да получите най-добрите коефициенти за български футбол – за Първа Професионална Лига, Втора Професионална Лига и Купата на България. за международните турнири може да разчитате на отлични прогнози за УЕФА Шампионска Лига, УЕФА Лига Европа, УЕФА Лига на Нациите, УЕФА Шампионска Лига ( Жени), Копа Либертадорес, Европейско Първенство до 17г., Копа Америка 2019 и Световните първенства.

Можете да залагате за мачовете в 61 страни в света, някои от които са: Англия,. Германия, Испания, Италия, Франция, Холандия, Португалия, Шотландия, Бразилия, Ирландия, Уелс, Хърватия, Швеция и Южна Африка.

В платформата се отличава и Ефбет казино, което се доближава максимално до най-популярните брандове в световен мащаб. Изградено е с high-tech платформа за бързо управление на залозите в сайта. Сайтът предлага и други игри, сред които числовата игра Lucky 6, която според математически изчисления, носи най-висока вероятност за успех в своята ниша. Интересен е и новият формат за игри на живо. Разбира се, предлагат се и бонуси за нови играчи. 

Ефбет не спира да се развива и със сигурност успехът й не спира дотук.