NESCAFÉ® 3in1 предизвиква младите да разтърсят сцената на Нестле за Живей Активно!

icon
Sofialive.bg

 

 

На 23.06.2019 г. най-мащабната инициатива за балансирано хранене и активен начин на живот Нестле за Живей Активно! отново ще предизвика хиляди столичани и гости на града да спортуват, да се забавляват и да преживеят незабравими емоции. На специалните локации на NESCAFÉ® 3in1 млади и талантливи хора ще имат възможността да се включат в спираща дъха музикална инициатива и спортни предизвикателства. Всеки, който е навършил 16 години и тайно си мечтае да стане музикална звезда, ще получи шанса да разтърси сцената на Нестле за Живей Активно!, а за любителите на спортни преживявания NESCAFÉ® 3in1 са подготвили футболни турнири, както и турнир по тенис на маса. Всичко, което трябва да направят желаещите, е да се запишат за участие до 20.06.2019 г. Повече информация за музикалната инициатива може да бъде открита ТУК.

Спортните съревнования и музикалните изяви са само част от емоциите и изненадите, които марката е подготвила. За любителите на по-екстремни преживявания ще има обучения по скейтборд от Five High skatepark и ролери от Екстрем Скейт. А всички останали наблюдатели ще могат да се насладят на богатия аромат и плътен вкус на новото NESCAFÉ® 3in1.

NESCAFÉ® 3in1 продължава да показва своята ангажираност към младите, като им дава възможност да се опознаят и да се забавляват заедно. Младежка, дръзка и иновативна, марката винаги се среми да отговаря на модерните кафе тенденции. Поради тази причина през настоящата година NESCAFÉ® 3in1 промени своята рецепта, за да отговори на очакванията на потребителите за по-балансиран вкус за страхотно кафе изживяване във всяка глътка! С новото си послание брандът насърчава младите да се опознаят, преди да си поставят етикети и отправя ясно #ChatBeforeYouJudge.

Повече информация за събитието и активностите може да бъде намерена на Facebook страницата на Нестле за Живей Активно! и на: http://www.jiveiaktivno.bg/.


 

Живей Активно!:

През последните 13 години инициативата Нестле за Живей Активно! даде възможност на българите да спортуват, да се движат и да се забавляват заедно с едни от най-обичаните спортни звезди. 50 от най-големите спортни звезди на България са се включили, сред които Нешка Робева, Йордан Йовчев, Евгени Иванов-Пушката, Йорданка Благоева, Тити Папазов, Сани Жекова, Тервел Пулев, Наско Сираков, Илияна Раева, Мария Гроздева, Тереза Маринова, Симона Пейчева, Армен Назарян, Екатерина Дафовска, Владо Николов, Сесил Каратанчева, Николай Желязков, Николай Гергов, Братан Ценов, Антонина Зетова, Нели Маринова, Страшимира Филипова и много други.

От старта на инициативата Нестле за Живей Активно! през 2006 г. досега, посланието за ползите от повече движение и по-добра храна е достигнало директно до над 350 000 българи. През 2018 г. кампанията придоби национално покритие и мотивира хиляди хора от цяла България да се движат повече, като успешно си партнира с над 100 институции, спортни клубове и федерации, експерти и известни личности и осъществи над 120 съпътстващи събития из цялата страна – в партньорство с Национално сдружение на общините.

Инициативата се провежда под патронажа на Столична община и кмета на София Йорданка Фандъкова и с подкрепата на в. 24 часа, www.sportal.bg, www.iwoman.bg, www.dir.bg, списание „Мениджър“ и БГ Радио.