...звездите ни го говорят за 2017

icon
Sofialive.bg

В началото на всяка нова година, вадим кристалното кълбо и се надяваме на късмет. За новата 2017 нумеролозите ни вещаят ново начало и приключване на всички стари кармични дела. Според прецизни изчисления 2017 (2+0+1+7 = 10 = 1+0= 1) си е чиста единица, което означава ново начало, възможност за промяна и като цяло символизира абсолюта или Бог. През 2017 се предполага завършване на определен времеви цикъл и чисто ново начало на по-светли дела.zvezdi image

Както знаеш 2017 според китайския хороскоп е годината на Дървения Петел, което пък ни говори за конфликтност, сложност и противоречие в личните и международни отношения. Въпреки това годината обещава повишение и премии. А също и откриване на нови, по-доходни длъжности. За тези, които търсят работа, приятна изненада ще бъде отварянето на доста работни места.

2017 година е подчинена също и на елемента огън в неговата ин форма, която носи топлина, вътрешна визия, сладост в интимните взаимоотношения. Петелът символизира още Слънцето, зората, новото начало и разбуждането. Ето защо 2017 ще бъде година на успехите и триумфа, но с цената на много търпение, така че стягайте се!

Текст Михаела Самарджиева

Има вътрешно усещане за модата, най й отива студената гама и никога не би изневерила на стила си