Заедно с теб

Заедно с теб

Заедно в час набира нови участници по програмата си до 20 ноември

До 20 ноември остава точно една седмица, а тогава е крайният срок на Заедно в час, до който можеш да кандидатстваш за работа по тяхната програма. Желаещите трябва да попълнят онлайн формуляр на уебсайта на организацията – www.zaednovchas.bg, до 20 ноември. Ако си сред одобрените щастливци, ще започнеш работа за минимум две години в училище в районите на Велико Търново, Враца, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Разград, София град, София област и Стара Загора през септември 2018 г., а преди това ще преминеш интензивна лятна подготовка в рамките на седем седмици. 

Какво се иска от теб?

За кандидатстване не е необходим предишен преподавателски опит, нито предварително придобита професионална квалификация ,,учител”. Ако обаче имаш завършена бакалавърска степен (до 15 септември 2018 г.) и нагласа, че всяко дете може да успее и заслужава равен достъп до качествено образование, си перфектният кандидат. И все пак, ако до този момент не си успял да се сдобиеш с квалификация “учител”, ще преминаш специализирано обучение в университет партньор на организацията и ще придобиеш правоспособност за преподаване при завършване на програмата. 

Как стои въпросът със заплащането?

По време на двете години преподаване участниците получават от Заедно в час месечен финансов стимул като допълнение към заплатата от училище. В допълнение, те ще имат постоянната подкрепа на общността от съмишленици и партньори на организацията, които споделят общи цели и ценности и работят заедно с участниците за успеха на всяко дете. 

Кандидатури за участие в програмата се приемат до 20 ноември 2017 г. на сайта на организацията – www.zaednovchas.bg

 

Още от категорията

Фейсбук назаем

Никое дете не трябва да расте само, нали? Да, но едно на всеки 10 деца по света расте само, а ти можеш да намалиш тази бройка като дадеш своя Facebook, Twitter или Tumblr акаунт назаем за един пост.

Живот (е) с коте

Защо да доведем бездомен четириног несретник вкъщи

До Златна Прага и назад

Писа ни Венета Михайлова

От общината