4 клуба, в които да влезeте, ако сте закъсняли за този на Нотариуса

icon
Sofialive.bg
Източник: Антикорупционен фонд

Всички ваши шансове да влезете в клуба на Нотариуса, да бъдете почетен гост на мистичния SS клуб, са вече безвъзвратно отминали. Но вие не трябва да губите надежда и да казвате като Уди Алън, или Граучо Маркс, или който го беше заявил, че не иска да членува в клуб, в който приемат такива като него. Затова, не забравяйте, че животът е пълен с възможности. И клубове. Които биха могли да бъдат: 

1. Клубът на политическите заложници 

Вашите разбирания за политика са се придържали към базови ценности? Живели сте с леката и приятна мисъл, че моралът е морал, законът е закон, отговорността е отговорност и онова, което си говорил преди, е хубаво да се изпълняваш сега? Откажете се от тези праволинейни разбирания и заповядайте в клуба на политическите заложници. Там с вашите надежди ще се подиграят по най-различни начини, а после ще ви уверяват, че именно това е истинската политика, а не онези заучени схеми на доброто, в които сте вярвали. След като поседите едно хубаво в клуба на политическите заложници, и минете през това, общо взето, изтезание, ще проумете света по нов начин и няма да има компромис, който да не можете да не направите.   

Още: 5 идеи какво друго да върнем на хартия

2. Клубът на нурофена

В този клуб членуват само избрани хубавици и вашата поява в него ще ви дари с рядката възможност да се присъедините към елит, на който всичко е позволено. Само няколко дози нурофен ще бъдат достатъчни, за да развиете афинитет към високите скорости, криминалната безотговорност, животът на ръба и комичните самопризнания по-късно. Напудрете ноздрите свободно и влизайте смело в клуба. 

3. Клубът на говорещите на алангро 


Ясно е кой е авторът на думата, но той далеч не е единственият, който се ползва от този развеселяващ слушащите недостатък. Ваня Григорова например съвсем наскоро направи едно голямо алангро, т.е. в клуба ще срещнете хора с всякаква партийна принадлежност. Впрочем, какво представлява този клуб? Място, в което като влезеш и още от вратата те почват - капитализма, комунизма, икономиката, шенген, сглобката, геополитиката, егополитиката. Има едно-единствено условие: никой не трябва да съобщава факт и ако го направи, просто го застрелват директно в главата.  

Още: Ако Гешев беше станал поет: Каскет от любов

4. Клубът на Мая Манолова

Би трябвало да е невъзможно да няма клуб на Мая Манолова. Той се е появил по обичайния начин - в някакъв момент Мая Манолова е разбрала, че се появяват клубове, следователно е изпитала необходимост да създаде неин собствен. На вратата пише "Мутри вън", от едната страна, "Ние идваме" от другата, така че ако си мутра, оказала се там, да пропаднеш в циркулацията на вечно влизане и вечно излизане, докато не умреш от изтощение. Ше умреш ами, ко ша праиш.  

 

Автор: Райко Байчев

Още: Мария Габриел не взе мандата, защото не успя да открие Президентството

Иво Танев с интересен коментар по повод родните ни политици

Възможно ли е да изпиташ носталгия по бат Бойко като по Бай Тошо?

Кое е момичето, хвърчало със 120 км/ч по магистралите? (ВИДЕО)

Ден на (не)зависимостта

Как да помогнем на страната си?

Хомеопатки заспали

„Той е дете на разведени родители" - присъда или шанс?