5 варианта къде е изчезнала Кейт Мидълтън

icon
Sofialive.bg
Източник: Getty Images

Британското кралско семейство самичко се забърка в нова каша, след като разпространи зле редактирани стари снимки с Кейт Мидълтън, представяйки ги за актуални. За последно Кейт бе видяна в публичното пространство на 25 декември, а фалшивите снимки само предизвикаха лавина от конспиративни теории какво се случва с принцесата на Уелс. От това, че просто не изглежда добре след операцията си, до това, че принц Уилям я е убил – конспирациите не стихват. Затова и аз ще помогна с още пет.

1. Отвлечена е от Червения пират. Той е виновен за всичко в България, но един пирот кръстосва морета надлъж и нашир, така че нищо чудно той да е виновен и за несгодите в Бъкингамския дворец. Нещо повече – той може да не я отвлякъл, но да е бил нейния хирург по време на операцията. Никой не може да докаже и че Червения пират всъщност не е принц Уилям. Така де, някой някога виждал ли ги е двамата заедно на едно място? Я се замислете.

2. Отишла е при Ружа Игнатова. Никой не знае къде е българската (и световна) криптокралица, така че защо да не си пият някъде по царски в момента, докато Уилям се чуди къде му е жената и къде са му биткойните? С помощта на съвременната пластична хирургия Кейт и Ружа вече може да изглеждат като Джони Деп и да се подиграват в коментари онлайн на оредяващата коса на Уилям.

Още: 5 признака, че вече си истински софиянец

3. Подготвя се за Кечмания. Най-голямото събитие в света на кеча – Wrestlemania 40 идва след по-малко от месец. Няма ли да е супер яко, ако Кейт се появи по време на мача за титлата при жените между Беки Линч и Риа Рипли, скочи на ринга и започне да ги налага със столове? После да хване микрофона, да каже, че тя е не само принцесата на Уелс, но и принцесата на кеча? А след това да предизвика Меган Маркъл на “I quit” мач, в който загубилата се отказва от всичките си кралски титли. За капак, Кейт ще каже “Кралската титла не ми стига. Искам и титлата при жените в WWE!” и да донабие Риа Рипли със стол. За капак Скалата (който също ще се бие на тази Кечмания) ще дойде и ще я целуне в средата на ринга и ще каже на микрофона “Надушваш ли, Хари, какво ти готви Скалата?”.

4. Ще влиза в “Ергенът” като изненада. В актуалния сезон на предаването и без това е пълно със странни дами, а на ергена Алек очевидно му допадат милфки. Няма да е изненада, ако изведнъж се появи Кейт, която вероятно покрива всички изисквания на Алек – да е над 40, да има деца, че даже не е и разведена. Тъкмо може да стане чудна вражда между нея и моментната принцеса в шоуто Теа, като за короната ще има специален мач по гонене на мазно прасе в дискотека със съдия Наум Шопов. Нищо чудно и ако цялата тази каскада е нейният начин да поиска развод от Уилям.

5. Идва да прокара референдума против еврото. Ще има ли изненадани, ако Кейт Мидълтън се окаже крайнодесен евроскептик? Надали. Кралското семейство може би се срамува от този факт и затова се опитва да прикрие, че Кейт всъщност е в България още от януари и усилено работи в тесен контакт с Възраждане-Ихтиман, за да може все пак референдумът за еврото да дойде на дневен ред и да се проведе заедно с евроизборите. Има сериозни съмнения, че Кейт може да се е появила и на протеста срещу бежанците в Овча купел. Нещо повече – освен че иска да откажем еврото, тя може да иска да приемем лирата! Това ще е сигурен знак, че както на нея, така и на много други англичани им е писанло мигранти от Африка и Близкия Изток да подбиват цените и да изземат работата на местните българи, румънци и поляци.


5 начина да си супер интересен в градския транспорт

Супа за Мона Лиза, сопа за екоактивистите

Asam balgar4e obi4am

Комедията: трагедията на златните глобуси