Бойко кани Мъск и Зукърбърг за дуел в гората над “Драгалевци”, те се дърпат

icon
Sofialive.bg
Източник: БГНЕС

Бойко Борисов наруши дългото си отпускарско мълчание, но не за да коментира директно шпионския скандал, убийството на Алексей Петров или други актуални събития. Той изненада всички, като отправи покана към Илон Мъск и Марк Зукърбърг, които обмисляха да направят гладиаторски двубой в клетка и така да потушат напрежението, възникнало след като Мета създаде социална мрежа, наподобяваща Туитър (прекръстена вече на Х).

“Гледам, че младежите нещо се назландисват. Уж щяха да се бият на фона на Древен Рим, после дадоха на заден. Комшиите ги канят да мерят сили край Анталия и реших, че не трябва да чакаме повече, а да действаме. Нашият туризъм ще захлеби добре от един такъв двубой. Предлагам за арена гората над “Драгалевци”, но не за да дразня Иван Костов, а защото последните събития показаха, че там се играе мъжката” - заяви Борисов с характерната си нетактичност.

Хотелиерите и ресторантьорите в полите на Витоша посрещнаха новината с огромна радост. Те веднага вдигнаха цените на пържолите до нивата, познати по Черноморието. Някои от местните жители обаче са скептични относно височайшите гости.

Още: Въвеждат син талон с психо точки за хората с татуировки на Левски и Ботев

“Голобрадото момченце от Фейсбук не е страшно. Притеснява ме онзи психопат, дето замени синьото птиченце на Туитър с черен хикс. Този ще ни изколи за една нощ. Ще пожали само тези, дето имат “Тесла” в двора” - коментира безделник в една от местните кръчми.

“Готвят ни не Кристалнахт, а Мъскнахт” - добави друг коментатор с добри познания по история

Противниците на Борисов смятат, че неговата цел всъщност е да се бие сам срещу двамата технологични милиардери. Ще ги намачка за нула време и после с Пеевски ще им вземат фирмите. Пък нека ПП и ДБ да си говорят за съдебна реформа.


 

Още: “Възраждане” опита да спре концерта на Джони Деп, но той натисна Enter и… Гешев падна

Автор: Дон Базилио

 

 

Радев от Лондон: Това не е прощаване с кралицата, а специална траурна операция

Благодаря ти за всичко, бележнико!