Борисов и Мбапе са разменени като бебета от полицайка със стълба

icon
Sofialive.bg
Източник: колаж

Шокираща вест разтърси футболния свят. Оказа се, че Бойко Борисов и френският футболист Килиан Мбапе са били разменени в родилния дом, което е променило не само съдбата на България, но и футболната история. 

“Борисов има същите качества като Меси и дори малко го превъзхожда. Ако беше в нашия отбор, сега щяхме да сме световни шампиони. Аржентина щеше да е обляна в сълзи” - заявиха на съвместна пресконференция френският президент Еманюел Макрон и шефът на френското БФС.

От нашето БФС също излязоха с декларация, като защитиха своя си интерес.

“Когато гледах мачовете на бистришките тигри, усещах, че нещо не е наред. И това не бе само заради менискусите на Борисов. Със сърцето си усещах, че това не е наш играч. Ако Мбапе беше играл, сега “Витоша” (Бистрица) щеше да е в “А” група и да има няколко шампионски титли, а България щеше да е играла на всички европейски и световни първенства от последните години” - отсъди Боби Михайлов.

Нашият кореспондент по акушеро-гинекологичните въпроси научи, че Борисов и Мбапе са били разменени в родилния дом от полицайка, която за целта е носила стълба. Засега мотивите й остават неясни, но се знае, че малко преди съдбовното деяние тя е била в автомивка. Вероятно, за да измие предварително гузната си съвест.

“Каква поредна футболна драма! Сега не знаем светът футбол ли е или е АГ отделение” - възкликна инфантилно президентът на ФИФА Джани Инфантино, докато наместваше диамантения си часовник при влизане в своя ролс-ройс с катарска регистрация.

 


Автор: Дон Базилио