Как да намериш точния човек

icon
Sofialive.bg

Щом си кликнал на тази статия, значи наистина имаш нужда от помощ. Е, достатъчно добра съм и ще ти помогна. Това, което ще ти кажа не са неща, които сега ще научиш. Чувал си ги, но не си им обърнал внимание. Наостри очите и ушите. И си изчисти ушната кал. Пък ако искаш недей - отива ти. Но може да има нещо с проблема. Та така: Как очакваш да намериш точния човек, без да полагаш усилия? 

Номер 1 – направи нещо за себе си. Подобри се. Чувал ли си фразата „Противоположностите се привличат“? Е, не е вярно. Защо ли? Защото ако мързелив, глупав и не си се поддържал, не очаквай някой супермодел да ти почука на вратата. 

Номер 2 – Направи списък с качествата, които искаш да притежава точният човек и се старай да бъдеш човека, от когото този човек има нужда.

Номер 3 – Помисли за местата, които би посещавал твоят идеал. Ако искаш силно духовен човек, тогава дискотеките не са твоето място. Искаш човек, който има афинитет към изкуствата? Тогава защо висиш във фитнеса? Ако твоят идеал е нацепен и с добре поддържано тяло и работи най-вече върху себе си, тогава добре. Стой си там.

Номер 4 – Бъди уверен. И жените и мъжете го обожават. Тази увереност сваля 5 килограма, добавя коса и премахва няколко годинки.

Номер 5 – Не давай прекалено много още в началото. Независимо дали става въпрос за чувства, секс или информация, трябва да си оставиш нещо и за по-нататък. Всеки иска това, което не може да има. Пък и така ще бъдеш по-интересен.

Номер 6 – Не се опитвай да променяш човека. Хората рядко се променят и то за кратко. Просто намери правилния човек от първия път и го оценявай. Свали си погледа от онази с хубавото дупе, веднага. Това не е единственото важно. Иначе е добро, да, няма да споря. 


Номер 7 – Прави компромиси, но не винаги и не с всичко. Ако е 160, а ти искаш 1,75, какво толкова, ако всичко останало е наред? Всеки, обаче, си има неща, които не понася и не трябва да прави компромиси с тях. Например глупостта убива всякакви чувства във всяка връзка. Ако обичаш сладкия смях и нежните момичета, а тя го играе мъжкарана и псува повече от Пешо гумаджията, тогава недей да правиш компромис с това. Следващата.

Пожелавам ти успех. Излез и покажи, че можеш. Пък дори и да сбъркаш. Това е опит.