Какво най-много мразят сервитьорите?

icon
Sofialive.bg

Да говорим директно и по същество, българите не сме особено креативни, когато трябва да измислим как да прекараме свободното си време: Забий се в първото кафе, купи си една кола с лед и лимон, и стой там колкото решиш. Да имаш компания е желателно, но в никакъв случай задължително- покрай тези телефони не си говорите и без това! Изобилието от заведения и множеството клиенти без ясна цел и смисъл, са основна причина всеки трети млад човек да изкарва прехраната си като сервитьор. Освен доброто заплащане, работата им предлага и постоянна комуникация с идиоти!

Правилно ме чухте: простаци, кифли без работа и акъл, селяни, вегани, гаджета в „сложни“ отношения и какво ли още не! Ако ти не искаш да заприличаш на тях, чети внимателно надолу и НЕ ПРАВИ ТАКА!

„Основното беше гадно, искам ново!“

Оу, много съжалявам за причиненото неудобство. Благодаря ти, че реши да ми кажеш след като си облиза чинията. Истината е, че и ти явно си доста гаден, щом искаш да ми губиш времето за едни безплатни спагети! Личи си, че си сварен неподготвен от вкуса им, нищо че тях си поръчваш всеки Божи път.

„Още не съм си избрал нищо...“

Защото беше зает да си гледаш телефона. Сега накарай момичето, което те обслужва, да ти преразкаже цялото меню, за да си поръчаш това, което всеки път- вода, пепелник и късметче. Мизерник. Вземи направи нещо с тоя твоя живот и емигрирай, защото си в тежест за обществото- хем нямаш пари, хем не знаеш какво искаш.

„Има ли нещо, което се прави на момента?“

Не! Но щом искаш да те лъжа и да си изгубя времето в разкази колко е прясно и хубаво всичко, ще го направя: „Разбира се, господине, готвим всичко на момента, даже сега ще настържем кашкавала за твоята пица Маргарита.“

Ако ти се яде храна, която е току що излязла от фурната, иди при баба си, а не в ресторант, който обслужва над 300 човека на ден. Това е, освен ако разбира се, не се имаш за по-специален от останалите 299 и не смяташ, че претоплената супа ще навреди по някакъв начин на червавта ти. Ако случая е такъв, си направи резервация в място за женчовци и вегани.

Мечтаната работа вече е реалност!