Княгиня Калина отваря магазин за кисело мляко

icon
Sofialive.bg
Източник: Facebook

Дъщерята на Симеон Сакскобургготски е получила просветление след катастрофата, която предизвика преди няколко дни в Боровец. 51-годишната Калина най-после е разбрала какво трябва да работи - тя ще отвори магазин за кисело мляко в Боровец.

Така дамата ще развенчае мита, че членовете на монархическите фамилии безделничат и само се усмихват любезно от коктейл на коктейл и от сватба на сватба.

Името на магазина все още не е уточнено, но най-вероятно ще се използва старата дума дюкян, за да се придаде на бранда усещане за дълголетност.

Още: Скучно ви е лятото в София? Няколко идеи за активности в столицата

В обекта ще се продава обикновено кисело мляко, “Царско” (заквасено в Царска Бистрица) и плодово (с малини, боровинки и други плодове от гората край Боровец).

Очаква се да има голям интерес и към лимитираните серии “Мура” (по името на хотела, в който дъщерята на Симеон Втори блъсна колата си) и “Веселата Калина” (отново плодово мляко, но плодовете ще са напоени с бренди).

Дюкянът ще работи денонощно, за да могат шофьорите след излизане от някоя механа да си купят мляко и при нужда да започнат процедура по детоксикация.


Зевзеците веднага нарекоха услугата Drink and Yogurt, по аналогия с добилата вече популярност Drink and Drive.

Още: Насилник ли е вокалистът на Рамщайн?

Разбира се, княгинята няма да бъде постоянно в магазина, а само в определени моменти, когато ще раздава автографи върху кофичките с мляко, ще танцува боса и прочие. Когато отсъства, за нея ще напомня папагалът в клетка, който ще бъде централна фигура в артистичното оформление на пространството.

Очаква се в останалите части на страната находчиви полицаи вече да носят за своите “клиенти” не само стълби за прибиране у дома, но и кисело мляко.

 

Автор: Дон Базилио

Още: Ако Гешев беше станал поет: Каскет от любов

 

Дедо Вежди, обяснен за деца

И какво като спечели 15 минути, карайки с 200 км/ч?

Как ще премине делото срещу дрогирания шофьор Георги Семерджиев (подробно по месеци)

Гласуваме с надежда за промяна, но ще си останем ли само с нея?

Гласуваме с надежда за промяна, но ще си останем ли само с нея?

Вещите от миналото, които няма да забравим

Политиката и обществото не живеят в симбиоза

Роди ме, майко с късмет, пък си избий комплексите на мен