Шефе, шефе, уволни Гери-Никол, много ти сА молим!

icon
Sofialive.bg

Гери-Никол. "Шефе-шефе". То да гледаш ли, да слушаш ли, кървенето от ушите ли да си спираш или това от очите...

Ето резюмирано съдържание на парчето:

Думата шефе бе повторена 81 пъти в рамките на 4 минути. Да, правилно ме разбрахте – 9х9 = 80+1= 81 ПЪТИ, ДА! Не мисля, че някой работник (та дори и цветнокож или общак) е повтарял тази дума толкова много пъти в живота си, колкого Гери в новия й клип.

Имитирането на Cardi B, не неутрализира варненския диалект. Гери наистина опитва, доста се старае, личи си, че е положила доста усилия да изпипа интонацията на рапиране на колежката Cardi, но доста безуспешно.

Гери = Тоя отгоре = Бог? В началото на песента Гери и рапърчетата от Бандата На Ръба, поясняват, че „нямат шеф“, ста'а въпрос за он'я ГОРЕ! Така... кой е онзи горе? Сещаме се за Господ. Минута и половина по-късно Гери-Никиол говори по телефона и се представя за шефа, бълвайки „Ало, добър вечер, шефа се обажда-а-а“. Някой да спре Земята, искам да сляза и да изчезна!

Яката дупара отново се промотира. Като жена мога да кажа, че съм виждала и много по-хубави дупари и съм сигурна, че не малко мъже са на същото мнение. Gluteus maximus като Gluteus maximus, всички си имаме по един, ама не си го рекламираме всеки път като си отворим устата.

Гегата не си отива с рапъри облечени като десетокласници. Принципно като видиш черен мерджан, G класа какво си представящ? Красива жена, на която са и го подарили за заслуги в науката, или дебел бизнесмен, който е имал едни 100 лева в повече, нали? Е, така е и нормално. Ама червени потници, суитшъри запасани на кръста и инфантилни физиономии, рапиращи на Гери, която се прави на американска изпълнителка и е с тоалети за сума ти хилки, само по себе си е парадокс.


Е, клипа определено не ни каза много, но пък за сметка на това ни показа. И точно, както Гери-Никол се изразява в песента като истинска дама: „Ех, тая малката, извади палката и с бухалката, Е*А ти майката!“

Гери, скъпа, ти наистина ни Е*А МАЙКАТА! С простотия, секс на квадрат, липса на: индивидуалност, въображение и дори минимално разнообразие на речника.

P.S: Да не дава Господ, шефът да е друг освен него и да се молим някога да спрем да диктуваме като общесво да се бълват клипове само със сексуален контекст...