Това лято не е равно на море, но е равно на друго

icon
Sofialive.bg
Източник: iStock/Guliver

Отново е лято! Време е за усмивки, хубави моменти и позитивни емоции, за които да ни топлят през по-студените месеци. За всички ни е ясно, че този сезон няма да бъде като през изминалите години. Не всеки ще ходи на море. Но това разбира се не означава, че трябва да се затворим вкъщи, да слушаме музика, да гледаме филми и после отново да се чудим какво да правим. Край на скуката и носталгията по морето. 

Предлагаме ти няколко неща, с които успешно можеш да замениш почивката на морето, а по-хубавото е, че можеш да ги практикуваш целогодишно.

1. Басейн в двора

Ако живеете в къща, няма по-добър заместител на морето от басейн в двора. Това е една дългосрочна инвестиция, на която ще се наслаждаваме не само това лято, но и всяко друго. Трябва ни само един сглобяем басейн, два шезлонга и студено питие. Какво повече му трябва на човек за едно прекрасно лятно изживяване?

Грабвай слънцезащитния крем и в края на лятото ще си сравним тена!

 


2. Пикник в парка

Чудили ли сте се какво да правите вечер, когато слънцето не е толкова силно, а времето е перфектно за една вечерна разходка в парка? Ето и решението - пикник в най-близкия парк. Вземе едно малко одеало, храната и напитките, които сте приготвили за вечеря и страхотното изживяване ви е в кърпа вързано. Какво по-хубаво от вечеря на открито сред природата! Освен това е напълно безопасно. Освен от комари. Затова си вземете и специален крем, за да стоят на страна от вас. Приятна вечеря!

 

3. Парти на балкона

Хората с големи балкони много добре знаят за какво идва реч. Време е да оползотворим това голямо пространство максимално ефективно през летния сезон. Всичко, което ви трябва са терасата и верните приятели, с които да споделите този емоционален момент. Пуснете музика, вземете настолните игри и студените питиета и започвайте купона. Ще ни поканите, нали?

 

4. Малко возене

Всичко, от което се нуждаете е колата ви (може и мотор), готина музика и добро настроение. Вземете приятелите си и потеглете на някъде. Близко или далеч - няма значение. Важното е да се забавлявате. Ако сте достатъчно екстремни, може и да посрещнете изгрева в колата, возейки се. Това не се прави само на July Morning, нали?

Хайде, газ и потегляме към залезааа!