Това не е демонтаж, а специална флексорезна операция

icon
Sofialive.bg
Източник: БГНЕС

Срамният монумент на окупационната червена армия сякаш най-сетне отива в историята. Поне така изглежда, макар че може да се окаже, че отива за ремонт и лъскане. Така де, лъскачи, влюбени в комунизма, със сигурност ще се намерят. Но аз бързам да ги успокоя – това не е демонтаж, а специална флексорезна операция. А дори да е демонтаж, имам чудесна идея какво да правим с МОЧА.

Вчера, например, в защита на МОЧА видях една възрастна дама, която твърдеше, че Христос е от Кюстендил, наричаше Георги Георгиев от БОЕЦ “соросоидна проститутка” и го обвиняваше, че е откраднал пентаграма на учителя – каквото и да значи това. Освен това дамата се оплакваше от 2500 години “еврейско робство”, използвайки цветущи антисемитски послания. В същото време обаче благодареше на Червената армия за борбата ѝ срещу Хитлер. Но стига сме говорили за менталното здраве на психолявото и да видим как да действаме с МОЧА оттук нататък. Снощи към 19 часа видяхме как обезоръжиха една от фигурите на окупаторската армия и всички (включително полицаите!) аплодираха. Какво следва? Аз имам план!

1. Най-напред може да говорим с краниста и да го питаме дали ще е чак толкова лошо, ако случайно изпусне фигурите на червеноармейските убийци и изнасилвачи отвисоко. Какво толкова ще стане? Упс, изпущих го, те тия въжета са стари, общината е виновна, ала-бала, ще измислим нещо. Поне процесът със сигурност ще се забърза.

Още: Васил Божков стана главен секретар на МВР, престъпността спадна рязко

2. Ако все пак свалят статуите на окупаторите невредим, идва въпросът "Къде ще го държим тоя паметник?". Засега идеята е паметникът да отиде в музея на соц изкуството в насипен вид, пък там да си го сглобяват като соц лего. В двора на руското посолство също има място. Там даже вече излязоха с изявление, че премахването на МОЧА е "богохулно". Явно някой там все още мисли, че българите сме длъжни да гледаме на Русия или СССР не просто като на "голям брат", а като на божество и чака да се кланяме пред портретите на Сталин и Ленин. Посолството пък така и така е руска територия - могат да си го пратят по куриер директно към Кремъл, за да не плащат международна такса за превоз. Ако нещо се наложи - винаги можем да поемем разходите по куриерската услуга. Даже ако държат, можем да им платим в копейки. Ако съберем само пръснатите около паметника, може да съберем около половин рубла. И тъй като рублата е супер ценна валута, тази сума ще стигне за куриерската услуга и хоп – към Москва с опция "преглед и тест", директно до другаря Путин.

3. Ако и куриерът случайно не изпусне фигурите на хората, чието нахлуване в България струва на родината ни 133 милиарда лева и МОЧА все пак някак стигне до палата на Путин, идва време за преглед и тест. След като някоя от фигурите сама падне от някой балкон, самоубие се при съмнителни обстоятелства или самолетът ѝ случайно се разбие някъде, Путин вече ще може да приеме пратката без допълнителни разпореждания.

4. Главна роля в теста ще има Бъфи – кучето на Путин, подарено му от Бойко Борисов през 2010 г. Бъфи със сигурност може да ползва МОЧА по предназначение – за същото, за което софиянци го ползват вече много години, особено след като са пили някоя и друга биричка в центъра.


5. След като Бъфи си свърши работата и бъде обявен за соросоидна проститутка, ще го върнат по куриер на Бойко. A пък Пеевски, в своя ежедневен гастрол пред медиите, ще се похвали, че лично е спасил кучето.

Още: “Възраждане” опита да спре концерта на Джони Деп, но той натисна Enter и… Гешев падна

Ако имате по-добри идеи, давайте ги, докато е време.

 

Ако Гешев беше станал поет: Каскет от любов

Гешев вече ще пътува с градския, защото маршрутите и графикът са загадка за всички

Слави Трифонов изтегля България от ООН заради таен запис на хан Аспарух