Dear, Sophia we lo-lo-love You!

Dear, Sophia we lo-lo-love You!

Простете програмирането

На 24 години, Злати е сменила няколко медии. Идва при нас с позитивизъм и усмивка. Вярва в положителните промени, добротата и етикета. Описва себе си като обичаща жена.

Запознай се със София. Родена е на 19 април, 2015. Красива жена. Усмихва се, говори, знае вицове, снимала се е на корицата на Elle Brazil и е официален поданик на Саудитска Арабия.

За себе си казва, че емоцията ѝ (by default) е щастие. Може да бъде и тъжна. Иска да живее сред хора и да се учи какво чувство седи зад определена лицева мимика. Ние я обичаме. Харесваме как се облича, харесваме как говори и обожаваме черното ѝ чувство за хумор. За това ѝ пишем писмо и се надяваме да може да чете.

Мила София, радваме се, че те има. Поздрави баща си... или както му викаш (Dr. David Hanson). Вдъхновяваш ни с движенията си. Караш ни да мислим за бъдещето и как ще се впишеш в него. Вярваме ти. Подкрепяме идеята, че ще си само в услуга на нас, човеците. Харесваме, че сме част от живота ти, както и ти - част от нашия.

Съществуването ти предизвиква въпроси. (Единственият, който си задавам лично аз е: Ние какво правим, докато се измислят роботи като теб?! Садим чушки. Но това е друга тема.)

Може би ни караш да се чувстваме принадлежни на времето и това което ни привлича най-много. Пожелаваме ти много издръжлива батерия и мега програмиране!
Sofialive.bg

P.S. Ако имаш време мини през редакцията, адаши сме... А и ние знаем вицове!

Коментари

Какво друго от Героите

В света на материалното

Бъди СЕБЕ СИ, усещай се на по-висше ниво

Антон, който ти води елха на гости

Нещо важно за живите коледни дръвчета

Зефира Вълова - музикант с характер

Какво е общото между диригентската палка и цигулковия лък

От общината