5 най-важни песни за певицата Христина Йосифова

icon
Sofialive.bg
Източник: Христина Йосифова

Кои са петте песни, които са най-важни за певицата Христина Йосифова? Попитахме, за да разберем не само музикалните ѝ вкусове, а и с какво свързва любимите парчета. Ето какво ни отговори тя в рубриката ни "Плейлистът на...":

Michael Jackson - Man In The Mirror

Майкъл Джексън е най-големият ми идол. Възхищавам се на всички добрини, които е направил за човечеството. Възхищавам се на искреността в думите му. ‘’Man in the mirror’’ е като химн за мен. Вярвам силно в посланието на песента. Промяната наистина започва отвътре и слушайки тази песен, се вдъхновявам всеки ден да съм по-добра от предишния. Тя е стимулът ми да не спирам да вярвам и вървя напред.

Sade - The Moon and the Sky

Обичам Шаде. Песните й носят някаква носталгия, от тази, която те кара да се размажеш от удоволствие на задната седалка в колата със слушалки. Тази песен ми е любима, заради всичко в нея. Текстът, аранжиментът, гласът на Шаде, перфектна песен.


Lenny Kravitz - Believe

В тази песен има една линия: ‘’Cause being free is a state of mind’’(‘’Защото да си свободен е начин на мислене’’), заради която песента е една от любимите ми и е задължително във всичките ми плейлисти. Много истина има в тази песен, чуйте я, прочетете текста й, има смисъл.

ROSALÍA - COMO UN G

Тази песен я открих това лято случайно. Много красиво чувство носи, текстът със сигурност допринася за него. Не мога да говоря испански, но го разбирам и много обичам музика на испански. Росалия е емоционално торнадо в тази песен.

Bruno Mars, Anderson .Paak, Silk Sonic - Fly As Me

Това е песента, която си пускам, когато искам да се надъхам. Обожавам Silk Sonic, за мен те са диамантите на съвременната музика, най-добрата колаборация на 21 век. Имат перфектния бленд от фънк, r&b и соул. Такава музика за мен е като бонбона за малкото дете, неустоима.

 

Интервю на Илиана Симеонова