Оглупели от любов

icon
Sofialive.bg

Това е втори филм за режисьорския тандем Глен Фикара и Джон Рикуа след онова добро попадение Обичам те, Филип Морис. Преди двамата се подвизаваха предимно като сценаристи - техни са суперсмешният Bad Santa с Били Боб Торнтън и The Bad News Bears на Ричърд Линклатър. Сега пък са си подбрали и екстра актьорски екип - то не са Райън Гослинг, то не е Стийв Карел (от щатския вариант на Офисът), то не е Джулиън Муур, то не е Ема Стоун (която ние предпочитаме в Zombieland).

Оглупели от любов може и да звучи тъповато, но въпреки че темата е леко на ръба (някакъв се разделя с жена си и после си я прибира обратно, нали), имаме тънък хумор, тук-там захарен памук и съвсем малко цуни-гуни. С едно изречение: смотаният Стийв Карел ще се развежда с Джулиън Муур, щото тя му изневерила от скука; тогава го подхваща Райън Гослинг, който му купува стилен аутфит, вкарва го във фитнеса и го учи как да сваля мацки; всичко тръгва тип-топ, но Стийв все го влече към старата му любов и нататък си знаеш.

с една дума
РАЗВОД. Най-скъп засега излезе този на голф състезателя Тайгър Уудс и съпругата му Елин Нордегрен - майсторът на стика се изръси точно 110 милиона долара и нито цент по-малко