Are you OK, bro?

Are you OK, bro?

Социално ангажирани брадатя

Брадати братя раздават награди за други братя по брада с една едничка цел - информираност на мъжката половина от човечеството за рисковете от рак на простата и тестисите и навременното диагностициране на болестта в кампанията си Are you OK, bro?

Are You OK bro image

Съвсем в духа на месец ноември (чувал си за Movember, нали?) - отдавна абониран за повишаване на познанията за мъжкото здраве, хората зад Brada Brat и Brave Creation стартират кампания за превенция на рака на простата, рака на тестисите, депресията и самоубийството. У нас общата профилактика на здраветео все още е в незадоволително състояние, като мъжете често дълго отлагат или неглижират посещението при лекар.

Are You OK bro image

За да ударим мъжко рамо и ние, заедно с Brada Brat и Brave Creation ще дадем няколко чудесни подаръка за по-брадатата част от населението. Това са една тениска на кампанията, едно масло за брада и един балсам за брада. За целта само коментирай под тази статия (или под поста ни във Facebook), ама съвсем честно - кога за последно отиде на профилактичен преглед. После погледни коментарите на колегите над теб и се замисли - Are you OK, bro?

Още от категорията

Craft Beer. Craft Food.

Крафт бирите превземат сърцата ни, а родните пивовари - менюто на ресторант Aubergine

Анимирай празниците

Пет приказни рисувани филма за добро настроение

Мекица и кафе

Вкусно като при баба, но в сърцето на София

От общината