Няма време за скука

Няма време за скука

А Moto Z Play от Lenovo умее да я държи далеч от теб

Познаваш ни - ние сме твоите приятели от града, които винаги сме по улиците му, в заведенията, кината, театрите и клубовете. Ние сме навън, когато вътре не ни дава нищо, ние сме там, където има какво да видим и чуем. Ние сме тези, които нито лято, нито зима спират пътешествия и разходки. Дали на палатка в Стара Планина през юли, на Камен бряг през август или на хижа през януари, за нас винаги приключенията са компас и катализатор. И дали сами бродим из широкия светъл свят или в компанията на любими приятели или чудесни непознати, винаги сме далеч от скуката. Защо ти казваме всичко това ли? Защото току що се запознахме с едно от най-готините, свежи и функционални средства срещу нея.lenovo image

Преди месец Lenovo представиха новите си смартфони Moto Z и Moto Z Play. Както знаеш, през 2014 Lenovo придобиха Motorola от Google, а миналата година гордо дефилираха и новите флагмани на компанията Moto Z и Moto Z Play. Тъй като моделите са вече в България, време е да те запознаем с тях отблизо.. Като заклети скептици, в началото си казахме "какво толкова - нови телефони излизат през месец, с различна функционалност, приложения или иновации". Само че Lenovo успяха да хванат приключенския ни интерес и ни представиха апарат, който е много повече от поредния умен комуникатор. Защото на гърба му има пинчета, които първоначално ни озадачиха, преди да видим подредените в комплекта допълнителни кутии. За какво ли са те?

 

За палатка в гората
След преход из гората или дълъг ден на плажа и борба с морските вълни, привечер се отделяш до палатката с гаджето, разпалвате огъня и приготвяте най-вкусната вечеря за двама под звездите. А след това защо пък не разкъсате обръча дори на тази идилична реалност с филма, за който й говориш от толкова време и все не успявате да видите заедно. В този момент вадиш  модула Insta-Share Projector Mod на твоя Lenovo Moto Z Play и го щракваш към задния панел на телефона. Изведнъж се озоваваш оборудван с истински проектор с качеството и резолюцията на 70-инчов плазмен екран. И така стената на палатката се превръща в киноекран само за вас двамата. Съветът ни е само ако тя е от тъмен брезент, да си вземеш в багажа и един бял чаршаф, който да използваш за този специален случай.

lenovo image

За купон навън или в далечна вила
Решили сте с цялата компания да излезете от града. И ето ви, след разходки сред природата, най-сетне се настанявате около лагерния огън или в голямата стая на старата вила, в която единственият източник на музика е бил отдавна замлъкналата радиоточка. От лаптоп се чува тихо, а никой от вас не се е сетил да си вземе китарата (пък и, признай си, акустичното дрънкане и пиянският вой на Пешо върху вариации по песни на Щурците или Blind Guardian не е любимият ти саундтрак). Ето обаче, че Moto Z Play избутва скуката отново, с неговия JBL SoundBoost Mod. Тази малка джаджа, която ляга върху телефона ти, всъщност е мощно заредено аудио от JBL с убийствен и кристално чист звук. И ето, че плейлистът в телефона ти се превръща в основна музикална програма на вечерта. А сега скачай в танца при останалите!

lenovo image

За моментите, когато откриваш света сам
Всеки има тези мигове, когато иска да бъде насаме със себе си и с величието на дълбокия лес, високия връх, снежните склонове или безбрежното море. Да поговориш с човека, с когото всъщност най-рядко дискутираш - теб самия; да се насладиш на красотата на природата. И да занесеш спомен от това пътешествие със себе си, да вземеш частица съкровеност и да я споделиш с близките си. За тези моменти, които искаш да уловиш в паметта на телефона и във виртуалните си албуми, Lenovo ти дава приспособлението си Hasselblad 10x TrueZoom Mod - страхотен функционален аксесоар, напълно съвместим с твоя Moto Z Play. Оборудвана е с оптика от Hasselblad и разполага със силен 10х zoom. Сега вече пейзажът не е само тази красота, която се открива пред взора на пътешественика, но и жив спомен, съхранен в картата на телефона му.

lenovo image

И за десерт нека споменем, че Moto Z Play има и още едно приложение - допълнителната батерия, когато не искаш друго от телефона си, освен да те държи във връзка с приятелите и семейството - колкото се може по-дълго. Особено ако си поел на дълъг път сам. Е, запознахме те с Moto Z Play, сега открийте взаимната си връзка.

Текст Ивайло Александров

Коментари

Още от категорията

Craft Beer. Craft Food.

Крафт бирите превземат сърцата ни, а родните пивовари - менюто на ресторант Aubergine

Are you OK, bro?

Социално ангажирани брадатя

Мекица и кафе

Вкусно като при баба, но в сърцето на София

Най-четени!

2016 - годината, в която рокът не умря

А тези албуми са категорично доказателство за дълголетие и пращящо здраве

Горан Тричковски

Лесно е, когато знаеш какво искаш

Виж новия клип на Бьорк

Албумът Utopia излиза другата седмица

Исус Христос-Суперзвeзда в София

Оригиналният мюзикъл на Андрю Лойд Уебър за пръв път у нас догодина

Бразилско късометражно кино в София

“Неконформистката алтернатива” представя "Наблюдение на промяната"

Калигула

Чудовищна диктатура като стратегия по оцеляване на егото

Sofia Beats

Новият лейбъл стартира с парти на 22 ноември

Lacuna Coil

Италианската готик метъл група с два концерта в София

От общината