Антоанет Пепе го закъса със здравето - Карамански е плътно до нея

icon
Sofialive.bg
Източник: Стоп кадър

Влогърката разкри, че има проблем с тазобедрената става, за която си е затваряла очите с години. Пепе е започнала редовни посещение при кинезитерапевт, с когото ще работят върху проблемната област. По време на първия преглед Пепе не е била сама, а в компанията на едно от децата си, както и половинката ѝ - Иво Карамански. Това стана ясно от друго стори, на което тримата се забавляват в кабинета на специалиста.

"Направих ядрено магнитен резонанс и вече имаме план за действие. Болките понякога са непоносими, дори в статично състояние, зависи от периода, физическото ми натоварване и стреса. Да, и психическото състояние влияе върху тялото ми", пише Антоанет.

Подкрепата на половинката е важна, а Карамански е неотлъчно до приятелката си. Той дори пие колаген, за да мотивира Пепе, която споделя, че това ѝ помага да не се "скатава". Въпреки проблемите Пепе редовно приготвя вкуснотийки за наследника на Кръстника, който носи неговото име.

Напомняме, че Карамански-младши се залюби с многодетната майка преди около година. Двамата разкриха връзката си официално с тв интервю навръх Коледа. Пепе има 3 хлапета от предните си връзки. Младежът, който е отгледан от втория си баща - актьорът Александър Сано, е доста по-малък от красавицата. Въпреки това мацката признава, че той е голямата й любов.